DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ajda ve Fahriye’ye Züleyha Kuru dokunuşu

Ajda ve Fahriye’ye Züleyha Kuru dokunuşu
REKLAM ALANI
14.08.2021
A+
A-

Ajda ve Fahriye’ye Züleyha Kuru dokunuşu

Nişantaşı’ndaki mağazasını yenileyen modacı Züleyha Kuru, iki ünlü yıldız için hazırladığı tasarımlarla gündemde. Kuru’nun Ajda Pekkan ve Fahriye Evcen’e diktiği tasarımlar moda dünyasında büyük beğeni topladı.

Müzik dünyasının Süper Star’ı Ajda Pekkan, başarılı modacı Züleyha Kuru’ya birbirinden çarpıcı tasarımlar yaptırmaya devam ediyor. Kuru’nun son olarak sanatçının Bodrum sahnesi için hazırladığı tasarım büyük beğeni topladı.

ÜNLÜLERİN TERCİHİ

Ünlülerin tercihi Züleyha Kuru, bir başka yıldız isim için diktiği elbiseyle de fark yarattı. Fahriye Evcen’e yeni reklam filmi için ipek saten bir elbise tasarlayan Kuru, moda tutkunlarından tam puan aldı.

DOSTLARINI AĞIRLADI

Başarılı çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen Züleyha Kuru, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’ndaki mağazasını yeniledi. Ünlü modacı, yenilenen mağazasında özel müşterileri için mini bir defile gerçekleştirdi. En çok beğeniler parçalar, saatler içerisinde tükendi.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,