DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ALİ SÖKMEN ‘DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
REKLAM ALANI
16.03.2023
A+
A-

ALİ SÖKMEN ‘DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ali Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün, Türk tarihinin şeref sayfalarından ve dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü kutluyoruz.

Çanakkale zaferi, tarihte eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanı ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden önemli bir adımdır.

Bu bakımdan Çanakkale, aziz milletimiz için olduğu kadar, bağımsızlık mücadelesi veren diğer milletler için de bir kurtuluş rehberi olmuştur.

Azmin ve imanın teknolojiye galip geldiği; tarihte eşine çok az rastlanan bu büyük destan, vatanın ve milletin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüz binlerce kahramanın eseridir.

Aziz milletimiz, varlığına yönelen tehditler karşısında daima birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olmuş, vatanını canı pahasına korumasını bilmiştir.

Üzerinde yaşadığımız topraklar; vatan, bayrak ve millet sevgisiyle şehadet ve gazilik mertebesine yükselen, ismi bilinen bilinmeyen tüm kahramanlarımızın bugünkü nesillere armağanı ve ebediyete kadar koruyacağımız yegâne varlığımızdır.

Bu vesileyle Şanlı Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyoruz.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI