DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Asperox Mavi Güç

Asperox Mavi Güç
REKLAM ALANI
22.11.2021
A+
A-

Beyaz Kağıt’ın kategori lideri yüzey temizleyici markası Asperox, ‘Sarı Güç’ün başarısından aldığı ilhamla yeniden harekete geçti ve pazara yeni bir “güç” daha kazandırdı.

Mavi Güç ile kireçli yüzeylere elveda!

Asperox’un kireçli yüzeylerde harikalar yaratan yeni gücü “Ultra Kireç Pas Sökücü Mavi Güç” raflarda yerini aldı. Asperox Mavi Güç, duş kabinlerinde, mutfak ve banyo bataryalarında, duş başlığı gibi metal yüzeylerde su lekelerinin, kirecin ve sabun kalıntılarının kısa sürede önüne geçiyor. Güçlü formülüyle klozet ve lavabolarda oluşan en derin pasları bile yola getiren Asperox Mavi Güç, metal yüzeylerde karartma yapmadan ekstra parlaklık kazandırıyor. Cilde zarar vermeyen güvenli içeriği sayesinde dermatolojik testlerden başarıyla geçen Asperox Mavi Güç, kokusuyla da solunumu rahatsız etmiyor.

Piyasaya çıktıktan çok kısa bir süre içerisinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye’nin en çok tercih edilen sprey temizlik markası olan Asperox, yepyeni gücünü tüketiciyle buluşturdu. Kireçli ve paslı yüzeyler için özel olarak geliştirilen “Asperox Mavi Güç”, lavabo, fayans, klozet, duş kabini, banyo ve mutfak bataryaları, armatür, duş başlığı gibi yüzeylerde oluşan pas, kireç, su lekeleri ve sabun kalıntılarını kısa sürede söküp atmayı vadediyor.

Asperox Mavi Güç, cam, seramik, plastik, krom, armatür ve temizliği en zorlu yüzeylerden olan inox yüzeylerde dahi kararma ve iz yapmadan, ekstra parlaklık sağlıyor. Üzerindeki su ve kireç lekelerini ovalamaya ihtiyaç duymadan kısa süre içinde çıkararak göz alıcı parlaklığa kavuşturan Mavi Güç sayesinde çay, kahve makinesi ve su ısıtıcılar her zaman ilk günkü gibi temiz kalıyor. Duş kabini ve ayna gibi yüzeylerdeki buğulanma ise Mavi Güç ile dert olmaktan çıkıyor.

Güçlü formülü sayesinde en derin ve sert kireçlerin bile kısa sürede önüne geçen Asperox Mavi Güç, dermatojik olarak da test edildi. Paraben, solvent, klor ve koruyucu içermeyen Asperox Mavi Güç, solunumu rahatsız etmeyen kokusu ve kolay durulanan formülüyle kireçli ve paslı yüzeylerde harikalar yaratıyor.

REKLAM ALANI