DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AZİZ AKKUŞ `TAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
09.05.2021
A+
A-

AZİZ AKKUŞ `TAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş , “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akkuş, Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır. Annelerimiz yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan, sevgileriyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır.

Sabrın, şefkatin, sevgi ve merhametin timsali olan annelerimiz; hürmeti en fazla hak eden, haklarını hiçbir surette ödeyemeyeceğimiz hayatımızdaki en kıymetli varlıklarımızdır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı olduğu unutulmamalıdır. Onların değerini kaybetmeden bilmek, başımıza taç etmek ve gönüllerini hoş tutmak bizler için bir en önemli görevidir.

Bu duygularla, nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren annelerimizin acılarını bir kez daha yürekten paylaşıyor, tüm şehit annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Başımızın tacı annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet, yaşayan annelerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyor, Annelerimizin 365 gününü kutluyorum.

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI