DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN EKİNCİ: HÜRRİYET MAHALLESİ’NİN YOLLARINI YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

BAŞKAN EKİNCİ: HÜRRİYET MAHALLESİ’NİN YOLLARINI YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ
REKLAM ALANI
27.07.2022
A+
A-

BAŞKAN EKİNCİ: HÜRRİYET MAHALLESİ’NİN YOLLARINI YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Şanlıurfa Viranşehir İlçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme ve DEDAŞ’ın yaptığı çalışmalardan dolayı bozulan yollar asfalt ve kilitli parke taşıyla yeniden yapılacak.

Asfalt ve kilitli parke taşının yapılacağı cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunan Viranşehir ilçesinin Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Yenişehir Mahallesinde olduğu gibi, Hürriyet Mahallesi’nin cadde ve sokaklarını da yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme ve DEDAŞ’ın yaptığı alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yollardaki tahribatı gidermek için kolları sıvadı.

Başkan Ekinci’nin talimatları sonucu Hürriyet Mahallesi’ndeki Tilbender, Mimar Sinan, Yakamoz Pınar ve Hürriyet Caddeleri yeniden asfaltlanacak, ara sokaklar ise kilitli parke taşıyla döşenecek.

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hürriyet Mahallesi’nde asfalt ve kilitli parke taşı yapılacak bölgede incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ŞUSKİ yetkililerinin de eşlik ettiği Başkan Ekinci, incelemeler esnasında yapılacak asfalt ve kilitli parke taşı çalışmaları hakkında ekiplerden bilgiler aldı.

Bölgede esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, içme suyu şebeke hattı yenileme ve DEDAŞ’ın yaptığı çalışmalardan dolayı bozulan yol ve sokakların kısa sürede yeniden yapılacağının müjdesini verdi.

BAŞKAN EKİNCİ, VATANDAŞLARDAN SABIRLI OLMALARINI İSTEDİ

Hürriyet Mahallesi’nde yapılacak çalışmalarla yolların daha modern hale geleceğini ve bu çalışmalar için vatandaşlardan sabırlı olmalarını isteyen Başkan Ekinci, “ŞUSKİ ve DEDAŞ kazısı yapılan cadde ve sokakları geziyoruz. Hürriyet Mahallesi’nde yapılan kazılardan dolayı büyük tahribat oluştu, bunun farkındayız. Allah’ın izniyle planlamamızı yaptık, nasıl ki Yenişehir’in cadde ve sokaklarını yeniden inşa ettiysek aynı azim ve özveriyle Hürriyet Mahallesi’nin cadde ve sokaklarını da Büyükşehir Belediyemizle beraber yeniden inşa edeceğiz. Şimdiden Hürriyet Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun diyorum, sabırları için de tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bozulan yolların yeniden yapılacağını sevinçle karşılayan vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI