DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN EKİNCİ KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN EKİNCİ KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
REKLAM ALANI
20.05.2022
A+
A-

BAŞKAN EKİNCİ KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Şanlıurfa’nın Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cuma namazı sonrası Yenişehir Mahallesinde yapımı devam kaldırımları yenileme çalışmalarını inceledi.

Başkan Salih Ekinci, Cuma namazını eda ettikten sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince, Yenişehir Mahallesinde alt yapısı biten 12. Caddede yürütülen kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde denetledi, sorumlu birim yetkililerinden bilgi aldı.

Çalışan personellerle sohbet edip, kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, esnafları da yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirdi.

İşyerlerini gezerek esnaflarla sohbet eden Ekinci, esnafların Depsaş ve Şuski tarafından yapılan alt yapı çalışmalarından dolayı çok mağduriyet yaşadığının farkında olduğunu, gösterilen sabırdan sonra cadde ve sokakların daha modern ve güzel bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Yapılan çalışmalardan dolayı sabır gösteren esnafa teşekkür eden Başkan Ekinci, Pilot mahalle seçtikleri Yenişehir Mahallesinde yapılan altı ve üst yapı çalışmalarının aynısı ve hatta daha fazlasının diğer mahallelerde yapılacağını kaydetti.

Tek hedefinin sevdalı olduğu ilçesine hizmet yapmak olduğunun altını çizen Başkan Ekinci, mesai kavramı tanımadan hemşerilerine gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.
Yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, Başta Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve belediye ekiplere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI