DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Ekinci; ”Yaptığımız ziyaretlerle gönülden gönüle köprüler kuruyoruz

Başkan Ekinci; ”Yaptığımız ziyaretlerle gönülden gönüle köprüler kuruyoruz
REKLAM ALANI
23.04.2022
A+
A-

Başkan Ekinci; ”Yaptığımız ziyaretlerle gönülden gönüle köprüler kuruyoruz

Şanlıurfa  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha hızlı ve etkin hizmet anlayışını sürdürmek amacıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye işlerinden fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulunan Başarılı Belediye Başkanı Ekinci, Karacadağ Mahallesi esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

İşyerlerini tek tek gezerek esnaflara bol kazanç ve kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler de bulundu.

Başkan Ekinci, edilen sohbetlerde hem esnafların sıkıntı ve sorunlarını dinledi, hem de belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, Yerinde ve birlikte yönetim anlayışı ile esnaf ve vatandaş ziyaretlerini çok önemsediğini söyledi.

Esnafın ve vatandaşın taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinleyerek, mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde ürettiklerini ifade eden Ekinci; ”Yaptığımız ziyaretlerle hem gönülden gönüle köprüler kuruyoruz hem de hizmetkârı olduğumuz hemşerilerimizin bize söyleyeceklerini sonuna kadar dinliyoruz. Tüm gücümüzle ve imkânlarımızla sahadayız. Mahalleleri gezmeye, vatandaşlarla buluşmaya ve Viranşehir’i sahadan yönetmeye devam edeceğiz.” Dedi.
Esnaf ve vatandaşlar ise, ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

 

 

REKLAM ALANI