DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN KUŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN KUŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI
REKLAM ALANI
23.04.2021
A+
A-

BAŞKAN KUŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Başkan Kuş, 23 Nisan’ın, Türk milletinin işgallere karşı birlikte hareket ederek imkanları zorlayıp dünyaya varlığını kanıtladığı gün olduğunu belirtti.

İşgallere karşı birlikte hareket edilerek vatan topraklarının bütünlüğünün tek vücut halinde sağlandığını belirten Başkan Kuş,” Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 101 yaşına girmiştir. İşgallere ve bölünmeye karşı tüm imkanlar seferber edilerek elde edilen zafer sonrası çocuklarımıza armağan edilen bu günün ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 101. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

Birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek kazanılan ve bağımsızlık mücadelesinin zaferle sonuçlandırdığımız bu günün millet iradesinin tezahürü olarak karşımıza çıktığını görüyoruz. Bu birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek kazanılan ve örnek teşkil eden bu günün yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiştir.

Bu bayram, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza duyulan güvenin bir göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

REKLAM ALANI