DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “DÖRT KOLDAN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “DÖRT KOLDAN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
REKLAM ALANI
12.10.2021
A+
A-

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “DÖRT KOLDAN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla son sürat devam eden köy içi yollarda asfalt serim çalışmaları bir mahallede daha sona erdi. Harran Belediyesi ekiplerinin sahada dört koldan çalışmalarına devam ettiğini aktaran Başkan Özyavuz, kırsalın tamamında yaşanan yol sorunlarını bitirmekte kararlı olduklarını vurguladı.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un da yakından takip ederek denetlemelerde bulunduğu köy içi yollarda asfalt serim çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Çözüm odaklı hizmet anlayışıyla ekiplerin çalışmaları sürerken kısa süre önce çalışmalara başlanan Umutlu kırsal mahallesindeki asfalt serim işlemleri de tamamlandı.

Hemşerilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren Başkan Özyavuz’un talimatlarıyla sürdürülen kırsal mahallelerde başlatılan asfalt yol çalışmaları birçok noktada devam ederken ekiplerin özverili çalışmaları vatandaşların da takdirini topluyor. Gerek temasları sırasında bizzat yerinde tespit ettiği sorunların çözümünü sağlayan gerek ise de vatandaşların ilettiği taleplere anında yanıt veren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz kırsalda yaşanan yol sorunlarını bitirmekte kararlı olduklarını vurguladı. Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın yaşadığı yol sorunlarına karşı tüm araç ve personellerimizle başlattığımız hizmet seferberliğimiz devam ediyor. Köy içi yollarda asfalt çalışmalarımız kapsamında bugün itibariyle bir mahallemizde daha çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimizin tamamı sahada vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak adına dört koldan yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Tamamlanan çalışmalarımızın Umutlu Mahallesi sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yıllardır yaşadıkları sorunların Başkan Özyavuz’un göreve gelmesiyle son bulduğuna işaret eden mahalle sakinleri ise köy içi yolları asfaltla buluşturduğu için Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür ederken çalışmaların nihayete ermesiyle birlikte kırsal mahallelerinin çehresinin de değiştiğine işaret etti.

Dur durak bilmeden devam eden çalışmalar kapsamında Harran Belediyesi ekipleri, birer birer kırsal mahalleleri asfalt serim çalışmalarına hazırlarken, dolgu ve astar çalışmaları da aynı tempoda devam ediyor. Program dahilinde dolgu ve astar çalışmaları tamamlanan köy içi yollarda ise ekipler asfalt serim çalışmaları sürdürüyor.

MURAT ÖZYAVUZ -HARRAN

REKLAM ALANI