DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “KIRSALIMIZA YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR”

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “KIRSALIMIZA YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR”
REKLAM ALANI

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatıyla kırsal mahallelere yönelik yatırımlar sürüyor. Cepkenli ve Demirli kırsal mahallesinde yapımı tamamlanan halı sahalar vatandaşların hizmetine sunulurken Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada, merkez ve kırsal ayırt etmeksizin Harranlı hemşerilerine hizmet etmeye devam ettiklerini kaydetti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatıyla belediye ekiplerinin çalışmaları son sürat devam ediyor.

Kırsaldaki gençlerin spor yapabileceği ortam sağlamak adına büyük özveriyle çalışma yürüten Harran Belediyesi ekipleri, Cepkenli ve Demirli kırsal mahallesindeki çalışmalarını tamamlayarak halı sahaları mahalle halkının hizmetine sundu.

İlçe kırsalında dört koldan çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada, kırsalı kalkındırmak ve hemşerilerine hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir tempo içerisinde olduklarını belirtti. Başkan Özyavuz; “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak ve sportif faaliyetlerde bulunacakları alanları onların hizmetine sunmak için başlattığımız çalışmalarımız Cepkenli ve Demirli kırsal mahallelerimizde tamamlandı. İlçemiz gençlerine her yönüyle verdiğimiz desteklerimiz artarak sürecek. Bir yandan ilçe kırsalımızın çehresini değiştiriyor, diğer yandan da halkımızın eksikliğini büyük ölçüde hissettiği hizmetleri sunma çabası gösteriyoruz. Yapımı tamamlanan halı sahaların her iki mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Cepkenli kırsal mahallesinde Harran Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan halı saha mahalle sakinlerinden de tam not aldı. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Başkan Mahmut Özyavuz’a teşekkürlerini iletirken, mahallelerinde eksikliğini hissettikleri bir hizmete daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Halı sahada top koşturan miniklerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. Hep birlikte halı sahaya giren minikler, o kaleden diğerine top peşinde koşarak keyifli anlar yaşadı.

Demirli mahalle sakinleri de seçildiği günden bu yana büyük bir gayretle çalışma sürdüren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile daha önce görmedikleri hizmetle tanıştıklarını, kırsalda yaşayan gençlerin de sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri alanlar kazandırdığı için Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür ettiklerini belirtti. Demirli kırsal mahallesinde de halı sahalarına kavuşan minikler, halı sahada ter döküp mutluluklarını objektiflerle paylaştı.

MURAT ÖZYAVUZ -HARRAN

REKLAM ALANI