DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
19.04.2023
A+
A-

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sevgi, merhamet, paylaşmak gibi manevi duyguların yoğun yaşandığı bir ramazan ayını daha geride bırakırken, bayrama ulaşmanın heyecanı ve gönüllere verdiği huzurla bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bizleri biz yapan hasletlerimizi pekiştiren, insanları aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan bu müstesna günlerdeki bayram coşkusu ile toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli, bu anlamlı günleri ruhuna uygun bir şekilde değerlendirmeliyiz.

Milletimizin köklü tarihi ve zengin kültüründen aldığı değerlerimize sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. İnsani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktarabilmek hiç kuşkusuz geleceğimizi de daha huzurlu ve emin kılacaktır.

Her daim bizleri güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, kültürel varlığımızın, manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu sayesinde her türlü zorluğu birlik, beraberlik, hoşgörü ile bertaraf eden milletimizin gelecek nesillere bırakacağı en büyük armağan kardeşçe kutlanacak bayramlar olacaktır.

Bu bayramda varlık sebebimiz olan anne babalarımızın hayır dualarını alarak, kırık kalpleri onaralım, yetimlere, yaşlılara, engellilere, yoksullara, vatanımız uğruna canlarını feda eden şehit ailelerine gönül kapılarımızı açarak, bayram sevincini, mutluluğunu gönülden gönüle taşıyalım.

Bayramların bize kattığı ortak sevinci hayatımızın her anında yaşamayı, tüm insanların sevdikleri ile birlikte huzur içinde bayram geçirmelerini diliyor, Ramazan bayramının Birecik ilçemize ve milletimize sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI