DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BİRECİK VE SURUÇ İLÇELERİNİN ALTYAPISI İÇİN 30 MİLYON EURO’LUK HİBE

BİRECİK VE SURUÇ İLÇELERİNİN ALTYAPISI İÇİN 30 MİLYON EURO’LUK HİBE
REKLAM ALANI
23.12.2021
A+
A-

BİRECİK VE SURUÇ İLÇELERİNİN ALTYAPISI İÇİN 30 MİLYON EURO’LUK HİBE

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa’ya kazandırdığı hibe ve kredilerle merkez ve tüm kırsal ilçelere hizmet götürmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu, ilçelerin altyapılarının tamamlanması noktasında kalıcı çözümler üretilmesi için talimat verdiği projeler uluslararası alanlarda hibeler alarak ilçelerde hizmete dönüşüyor.

Kent merkezi ile 13 ilçede bin 411 mahallede adil hizmet anlayışı, yenilikçi çalışmaları ile Şanlıurfa’da altyapıda kalıcı çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarını teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak planlı bir şekilde sürdürüyor.

“Altyapı sorununa 100 yıllık çözümler” hedefi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi, içme suyu. Kanalizasyon, yağmur suyu hat çalışmalarının yanında büyük projelere de imza atarak Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

Devasa projeler ve çalışmalar için büyük emekler harcanarak Şanlıurfa’ya kazandırılan kredi ve hibelerle projelendirilen çalışmalar içme suyu isale hatları, kollektör hatları, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları, atık su arıtma tesisleri gibi kalıcı altyapı hizmetleri olarak Şanlıurfa’ya kazandırılıyor.

Bu kapsamda FRIT hibe fonu kapsamında 30 Milyon Euro (450 Milyon TL) Suruç (Suruç yağmursuyu şebeke hattı: 21 km. Suruç kanalizasyon şebeke hattı: 240 km.) ve Birecik (Birecik kanalizasyon şebeke hattı: 100 km.) ilçelerin altyapı sorununa kalıcı çözüm olacak şekilde projelendirilip ihale aşaması da tamamlanan kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hat projesi çalışmaları startını vermek için hazırlıklar sürüyor.

REKLAM ALANI