DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DEİK İŞ KONSEYİ BAŞKAN YARDIMCISI ABDULKADİR YÜKSEL ARTIK TİCARİ DİPLOMASİ ZAMANI DEDİ …

DEİK İŞ KONSEYİ BAŞKAN YARDIMCISI ABDULKADİR YÜKSEL ARTIK TİCARİ DİPLOMASİ ZAMANI DEDİ …
REKLAM ALANI
28.11.2022
A+
A-

DEİK İŞ KONSEYİ BAŞKAN YARDIMCISI ABDULKADİR YÜKSEL ARTIK TİCARİ DİPLOMASİ ZAMANI DEDİ …

Başarılı İş Adamı Yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi temsil eden, ülkemizi ve İstanbul Ticaret Merkezini Dünyaya Tanıtan Hayırsever İş Adamı Abdulkadir Yüksel Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Seçiminde başarılı alarak DEİK İş Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel oldu.

DEİK İş Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel Usta Gazeteci Abdullah Yiğit yeni görevinden dolayı açıklama yaptı.

Açıklama yok.

Yüksel, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunda bana destek veren değerli iş adamları arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız Ticari diplomasi yapmak, ülkemiz Ticaretin Yüksek noktalara taşımak ve Ülkemizin ihracat ve ithalat değerleri artırmak. Uluslar arası ticaret konusunda, iş insanlarımıza her türlü katma değerler yaratabilmek amacıyla hiç durmaksızın ticari mekik diplomasisi yapmaktır. Abdülkadir Yüksel, Türk Tarımının istihdamı artırmak için en önemli ve vazgeçilmez girdisi olan Gübre Sektör Pazarında Önder ve Güçlü Firmalarından GÜNEYSAN AGRO GÜBRE Firması ile kimyasal gübre ithalat ihracat yaparak , Türk Tarımına hizmet etmek ve Türk Tarımını geliştirmek asli görevimizdir bu Türk Tarımının ve Uluslararası Ticaretini artırmak amacıyla hiç durmaksızın hiç yorulmadan çalışmaktayız ve çalışacağız dedi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

 

REKLAM ALANI