DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ`DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ`DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
30.08.2021
A+
A-

-GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ: “30 AĞUSTOS ZAFERİ’NİN 99. YILINA ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR, MİLLETÇE AYNI RUH VE HEYECANI BUGÜN DE PAYLAŞIYORUZ”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin, milli mücadele ruhu ile canı pahasına savaşarak bizlere emanet bıraktığı cennet vatanımıza sahip çıkacak ve aziz hatıralarını her daim yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, kutlama mesajında şunları kaydetti: “30 Ağustos Zaferi’nin 99. yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor, milletçe aynı ruh ve heyecanı bugün de paylaşıyoruz.

Zafere giden yolda şanlı ecdadımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde çok büyük zorluklara göğüs germiş, küllerinden yeniden doğmuş ve yeniden bir diriliş destanı yazmıştır.

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile birlik ve beraberlik ruhuyla aziz milletimiz kenetlenmiş, Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yol açılmıştır.

Türk Milleti kazanılan bu zaferle, bağımsızlık ve hürriyetine kimsenin pranga vuramayacağını, en zor şartlarda dahi kahramanca çarpışarakistiklal ve istikbali için neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermiş ve örnek olmuştur.

Bugün bizlere düşen görev de cennet vatanımız için ödenen bu büyük bedelleri idrak ederek birlik ve beraberlik içerisinde olmak, daha fazla kenetlenerek Büyük Atatürk’ün armağanı olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, Cumhuriyet değerlerini genç nesillere aktarmak ve ülkemiz için daha fazla çalışmaktır. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece aşamayacağımız bir konu, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

REKLAM ALANI