DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEREF ALBAYRAK, CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEREF ALBAYRAK, CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
REKLAM ALANI
01.02.2023
A+
A-

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEREF ALBAYRAK, CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçemizin Başarılı Belediye Başkanı AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, bir dizi temaslarda bulunduğu Ankara’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulunan Başarılı Belediye Başkanımız AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na da katıldı.

AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, toplantı öncesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı salonda karşıladı. Ayaküstü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet eden Başkan Albayrak, Halfetili hemşerilerinin selamlarını ileterek. Halfeti İlçemize davet etti.

AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı AK Parti TBMM Grup Toplantısı için teşrif ettiği Gazi Meclisimizde karşıladık. Halfetili hemşerilerinin selamlarını ileterek. Halfeti İlçemize davet ettik. Akabinde hitaplarını dinledik. AK Parti TBMM Grup Toplantısının ülkemize, milletimize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

 

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞIM YAPTI .

 

 

 

 

REKLAM ALANI