DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HÜMA OKULLARI ERKEN KAYIT DÖNEMİNİ BAŞLATTI

HÜMA OKULLARI ERKEN KAYIT DÖNEMİNİ BAŞLATTI
REKLAM ALANI
09.02.2022
A+
A-

HÜMA OKULLARI ERKEN KAYIT DÖNEMİNİ BAŞLATTI

Hüma Okulları, 2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemine yönelik erken kayıt dönemini başlattı.
Velilerini erken kayıt avantajından yararlanmak için çağıran Hüma Okulları, yenilikçi ve öğrenci merkezli eğitim anlayışlarının her sene başarı ile uygulandığını, kazandıran lider eğitimci kadrosuyla hedefe güçlü adımlar attıklarını belirtti.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, 17 Ocak ve 1 Nisan tarihlerinde kayıt yenileyen ve yeni kayıt gerçekleştirecek olan velilerin avantajlı olacağını ekleyerek, “geleceğin teminatı olan çocuklarımızın hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz” dedi.

Dr. Birekul; geleneksel eğitim modellerinden sıyrılarak, iki yabancı dil eğitimi verdiklerini, sanat, spor, aktivite ve bilim alanlarında farklılıklara öncü olduklarını, uygulamalı eğitim anlayışı ile teori ve pratik arasındaki bağı güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi: “Yeniçağın eğitim teknolojilerinden yararlanarak, eleştirel bakış açısına sahip, bilimselliği ön planda tutan, teknolojiyi doğru kullanmasını bilen ve tüm bunları akademik bilgi ile perçinleyen öğrenciler yetiştirmeye çalışıyoruz. Konya’da başlattığımız bu inovatif yaklaşım ile köklü bir eğitim veriyoruz. Ayrıca okul başarısının yanı sıra çok sayıda hedefe aynı anda odaklanabilmeleri adına öğrencilerimize gerekli rehberlik hizmetini de üst seviyede tutuyoruz.

Bu sayede öğrencilerimiz doğru cevapları bulabiliyor, içsel iletişimleri kuvvetleniyor ve motivasyonları artıyor. Öğrencilerimizin gelişimin teknoloji ile desteklediğimiz programlar sayesinde izliyor ve takibini yapıyoruz. Velilerimizi de sisteme dahil etmemize olanak sağlayan bu yapı, güzel bir koalisyon ile başarıya ulaşmamızı kolaylaştırıyor.” diyerek erken kayıt dönemini kaçırmamalarını ve 5 Mart’ta gerçekleşecek olan bursluluk sınavına da kayıt olabileceklerini dile getirdi.

HABER:BEDRETTİN YALÇIN

REKLAM ALANI