DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hüma’nın Şampiyon Sporcuları Kaymakam Yamlı’yı ziyaret etti

Hüma’nın Şampiyon Sporcuları Kaymakam Yamlı’yı ziyaret etti
REKLAM ALANI

Hüma’nın Şampiyon Sporcuları Kaymakam Yamlı’yı ziyaret etti

Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda dereceye giren Hüma Okulları öğrenci ve idarecileri Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’yı makamında ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Avrupa Halter Şampiyonası’nda ikinci olan Zerda Çağlar ve üçüncü olan Esma Alper, Hüma Okulları tarafından bu başarıları ile alakalı ödüllendirilerek ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştı.
Selçuklu Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete Hüma Okulları Fen Lisesi Müdürü İsmail Erdem ve Hüma Okulları Ortaokul Müdürü İstiklal Çamcı da katıldı.
Hüma Okulları’nın sporculara verdiği desteği bildiğini dile getiren Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, okulun gelecekte planladığı spor faaliyetleri ve başarıları hakkındaki bilgileri detaylı dinledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yamlı, sporcuların kazanmış oldukları başarılardan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu; özellikle genç kızların bu başarılarıyla herkese örnek olduklarını söyleyerek, gelecekte daha büyük başarılar kazanmaları temennisinde bulundu. Başarılı sporculara hediye veren Kaymakam Yamlı, Hüma Okulları öğrencileri ve idarecileriyle eğitim projeleri hakkında konuştu.
Özel Hüma Okulları yöneticileri İsmail Erdem ve İstiklal Çamcı da, “Sayın Kaymakamımıza bizleri ve sporcu öğrencilerimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin başarıları da paylaştıkça artacak. Birbirlerine örnek teşkil etmeleri açısından yaşadığımız gururu paylaşmaya özen gösteriyoruz. Özel Hüma Okulları olarak sporcu öğrencilere verdiğimiz desteğe devam edeceğiz. Kaymakamımız Ömer Hilmi Yamlı’ya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” diyerek hediye takdim etti.

BEDRETTİN YALÇIN-KONYA

REKLAM ALANI