DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İZKON GENEL BAŞKANI FERHAN ADEMHAN BAŞKANLIĞINDA İZKON ANITKABİRDE

İZKON GENEL BAŞKANI FERHAN ADEMHAN BAŞKANLIĞINDA İZKON ANITKABİRDE
REKLAM ALANI
30.03.2023
A+
A-

İZKON GENEL BAŞKANI FERHAN ADEMHAN BAŞKANLIĞINDA İZKON ANITKABİRDE

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Ademhan Group Yönetim Kurulu Başkanı King Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Voley Hotel İzmir Yönetim Kurulu Başkanı İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan Başkanlığında İzmir Konfederasyonuna bağlı Dernek ve Federasyon Başkanları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için İzmir İlinden Bugün Başkent Ankara ilimize gelerek Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
İzmir konfederasyon olarak bugün atamızın huzuruna çıkıp mozele Çelenk bıraktık. Atamızı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Güçlü İzkon Güçlü İzmir! Olarak Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için İzmir Konfederasyonu olarak Anıtkabir’i ziyaret ettik. Ziyaret defterine ise şunları yazdım.

 

 

 

 

Sayın Atatürk,

Bugün, İzmir Konfederasyonu olarak Anıtkabir’e geldik ve sizin aziz hatıranızı yaşatmak için bir hatıra defterine yazı yazmak istiyoruz.

İzmir Konfederasyonu olarak, İzmir’deki dernekleri bir çatı altında topladık ve Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun hareket ediyoruz. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışıyor, sizin izinde ilerlemeye çalışıyoruz.

Siz bizlere, “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.” diyerek büyük bir sorumluluk yüklediniz. Bizler de bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesi ve güçlenmesi için çalışıyoruz.

Sizlerin ilke ve inkılaplarına uygun hareket etmek, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine bağlı kalmak bizim için en önemli görevdir. İzmir Konfederasyonu olarak, bu değerleri savunmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Sizlere minnet ve saygılarımızı sunarız.

İzmir Konfederasyonu
Genel Başkanı Ferhan Ademhan

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

 

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI