DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MAYSER TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET KARAYEL`DEN 19 MAYIS MESAJI

MAYSER TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET KARAYEL`DEN 19 MAYIS MESAJI
REKLAM ALANI
18.05.2023
A+
A-

MAYSER TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET KARAYEL`DEN 19 MAYIS MESAJI

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi MAYSER TEKSTİL HOBAB TEKSTİL GAWLİ TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet KARAYEL, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

MAYSER TEKSTİL HOBAB TEKSTİL GAWLİ TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KARAYEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;

19 Mayıs 1919 Azmin ve kararlılığın zafere inkılâp ettiği, şartlar ne olursa olsun birlik ve beraberliğin her türlü zorluğu yenebileceğinin, Asil Milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin tüm dünyaya en yüksek seda ile seslendirildiği, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Milletimizin umutlarının inanca dönüştüğü gündür.

Açıklama yok.

19 Mayıs 1919, Milletimizin tüm unsurlarıyla birlikte var olma ve yaşama azmini ve Şanlı Tarihi boyunca hep baş tacı yaptığı özgürlük sevdasını Cumhuriyet ile taçlandıracak eşi, benzeri görülmemiş bir zaferle sonuçlanacak bir başlangıç, bu ulvi değerlerle bezenmiş Asil Milletimizin yokluğu yok etmek suretiyle büyük bir kahramanlık göstererek, topraklarımıza ve varlığımıza göz diken işgalci devletlere karşı verdiği unutamayacakları bir derse giriş zilinin kulaklara İstiklal ve İstikbali fısıldadığı günün adıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yakılan kurtuluş ateşi ile bir milletin var olma mücadelesi başlatılmış ve bağımsızlığa giden yolda adeta Türk milletinin kaderi yeniden çizilmiştir. Azim, inanç, mücadele ve başarının timsali bu günün Atatürk tarafından gençliğe armağan edilmesi geleceğe bakış ve Milletimizin geleceğinin sahiplenilmesi sorumluluğunun nesilden nesile devredilmesi manasında büyük bir anlamı da içinde barındırmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk geleceğimizin teminatı olan gençlerimize olan inancını ve güvenini her fırsatta dile getirmiş ve “Gençler! Cesaretimizi güçlendirip devam ettiren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaksınız. ” diyerek bu güveni açıkça ifade etmiştir.

Açıklama yok.

Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler;

Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur. Bu sorumluluğu en anlamlı şekilde yerine getirmiş olmanın tezahürü ancak ve ancak ilimde, fende, sporda, sanatta ve dahi her alanda gelişmeleri ve ilerlemeleri takip ederek Büyük Önder’in deyimiyle muasır medeniyetlerin üstüne çıkmak azmiyle çalışmakla mümkün olacaktır. Bugün gençlerimizin dünyanın her yerinde Aziz Milletimizin bu ülküsü doğrultusunda evrensel insanlık değerleri ve alî kültürümüzün bizlere yüklediği değerler manzumesine sımsıkı sarılmak suretiyle başarıdan başarıya koşuyor olmaları bizler için en değerli onur ve gurur vesilesidir.

Sevgi, saygı, hoşgörü ve uzlaşma ortamı içinde üstesinden gelinemeyecek bir sorunun bulunmadığını unutmamamız gerekir. Birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında daha fazla kenetlenerek huzur ve güvenliğimizin bozulmasına fırsat vermemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ulusal Mücadelemizin ve Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık uğrunda can veren Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Şehitlerimizin Aziz Emanetleri, yaşayan Gazilerimiz ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin nezdinde birliğimizin daim, dirliğimizin kaim olması dileklerimle tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI