DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET TEVFİK GÜLSOY `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

MEHMET TEVFİK GÜLSOY `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
REKLAM ALANI
10.09.2022
A+
A-

MEHMET TEVFİK GÜLSOY `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

MTG Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Aday Adayı Mehmet Tevfik Gülsoy, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

MTG Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Gülsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Devletimizi ve milletimizi müreffeh yarınlara taşıyacak yegane mirasçılarımız olan gençlerimiz geleceğimizin de teminatıdır. Bu teminatı korumak ve geleceğe aktarmak için yaptığımız çalışmalar; gençlerimizin daha donanımlı bireyler olarak yetişmesi adına büyük önem arzetmektedir. Bilimin öncülüğünde ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, devletine ve milletine sadık, aklı hür, fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirebilmek için atılan bu adımlar geleceğe bugünden yaptığımız en önemli yatırımdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi; “Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.” Bu açıdan gençlerimizin yanı sıra kıymetli öğretmenlerimize de bu anlamda büyük görev düşmektedir.

Bu vesileyle 12 Eylül günü başlayacak olan 2022 -2023 Eğitim ve Öğretim Sezonu’nun tüm ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Öğrenci ve öğretmenlerimize başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI