DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya `nın Yeniden Seçilmesinden Dolayı Teşekkür Açıklaması Yaptı

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya `nın Yeniden Seçilmesinden Dolayı Teşekkür Açıklaması Yaptı
REKLAM ALANI
03.10.2022
A+
A-

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya `nın Yeniden Seçilmesinden Dolayı Teşekkür Açıklaması Yaptı

Resim

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kaya, düzenlenen Şanlıurfa Ticaret Borsası Organ Seçimlerine dair Teşekkür açıklamalarında bulundu.

Basın Açıklamasının detayları:

Değerli üyelerimiz, kıymetli Şanlıurfa halkı

20 yıldır siz değerli üyelerimiz ve Şanlıurfa halkından aldığım güçle sürdürmekte olduğum Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi 1 Ekim 2022 itibariyle şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma yeniden tevdi edilmiştir.

Resim

Ömrümün neredeyse yarısından fazlasını bu kurumda nasıl ki azim ve şevkle sürdürdüysem bundan sonra da aynı duygularla sürdüreceğimin bilinmesini isterim. 20 yıllık süreçte meclis, yönetim kurulu üyesi ve mesai arkadaşlarımla borsamıza yaptığımız hizmetler ve sonuçlandırdığımız projelerden daima gurur duyduk. Bütün üyelerimiz ve de Şanlıurfa halkı bilmelidir ki çok daha fazlasını yapacak güç, şevk azim ve heyecan yönetim ve meclisimizde mevcuttur. Bu vesileyle kısa bir süre önce gerçekleşen seçim sürecini en ufak tatsızlığa mahal vermeden geçmesi için gerekli önlemleri alan başta Şanlıurfa Valimiz Sn. Salih Ayhan’a ve İl Emniyet Müdürümüz Sn. Mehmet Murat Ulucan’a kurumumuz adına tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

Elbette ki, 20 yıldır olduğu gibi bu süreçte de ve bundan sonra her şartta bizlerden desteklerini esirgemeyen ve varlıkları, bizlere duydukları güvenle yaptığımız, yapacağımız bütün hizmetlerde üyelerimize daima müteşekkir kalacağımın bilinmesini isterim. Sizlerle bu kurumu yarınlara taşımak bana daima gurur vermiştir.

Bu vesileyle seçim sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen şehrimizin tüm parlamenterlerine, Şanlıurfa’mıza büyük hizmetleri olan tüm yerel yöneticilerimize, kanaat önderlerimize, Urfa aşıklarına, tüm esnaf, tacir ve sanayicilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Bu noktada her konuda ve daima bize destek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Mehmet KAYA
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

 

 

REKLAM ALANI