DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tiger Tiger Club Yeni konsepti ile yaza merhaba dedi

Tiger Tiger Club Yeni konsepti ile yaza merhaba dedi
REKLAM ALANI

Tiger Tiger Club Yeni konsepti ile yaza merhaba dedi

 

 

 

 

Marmaris’in gözde eğlence kulübü Tiger Tiger Club Yeni konsepti ile yaza merhaba dedi. Geçtiğimiz yıl gece hayatının en çok tercih edilen en iddialı mekanı olarak kabul gören Tiger Tiger Club yaz sezonuna şimdiden damgasını vurdu.

 

 

 

 

Tiger Tiger Club Yönetim Kurulu Başkanları Ercan Demir ve Yusuf Yıldız`ın işlettiği Tiger Tiger Club yurt dışı ve yurt içinde gelen konukların gözdesi oldu.

 

 

 

Tiger Tiger Club Marmaris Barlar Sokağında Bulunmaktadır. Tatilcilerin gözde mekânı Tiger Tiger Club müşterilerine hizmetin en iyisi vermek için hizmete devam ediyor.

Açıklama yok.

Yenilenen konsepti ve menüsüyle yerli halkın yanı sıra turistlerin de ilgi odağı haline gelen Tiger Tiger Club `te, yaz sezonu boyunca Akşam 21.00’dan Sabah 04.00’a kadar hizmet veriyor.

Açıklama yok.

Güler yüzlü personeli ile misafirlerinden tam not almayı başaran Tiger Tiger Club`te, menüsüyle de iddialı.

Açıklama yok.

Tiger Tiger Club `de Türkçe, İngilizce ve Rusçayla da misafirlerine hitap eden menüde, ücretler de, pek çok yazlık mekânın aksine daha uygun.

Adres: Tepe Mahallesi 39. Sok No:113 Marmaris / Muğla
https://www.facebook.com/tigerclubmrs/photos
https://www.instagram.com/tigerclubmarmaris/

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI