DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI BEŞİKTEPE ‘DEN HİCRİ YILBAŞI VE MUHARREM AYI MESAJ

TÜSİKON GENEL BAŞKANI BEŞİKTEPE ‘DEN HİCRİ YILBAŞI VE MUHARREM AYI MESAJ
REKLAM ALANI
30.07.2022
A+
A-

TÜSİKON GENEL BAŞKANI BEŞİKTEPE ‘DEN HİCRİ YILBAŞI VE MUHARREM AYI MESAJ

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, yayınladığı mesajında;

“Bilindiği gibi Hicri takvimin başlangıcı olan Muharrem ayı; birlik, beraberlik, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma gibi toplumsal bağlarımızı ve bizleri birbirimize bağlayan önemli günlerdendir. Bu sebeple bu kıymetli aya ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Bizler de içinde bulunduğumuz bu kıymetli ayın değerini bilmeli feyiz ve ikramından istifade edebilmeliyiz.

Yine İslam tarihinde dönüm noktası sayılabilecek olayların yaşandığı önemli bir ay olan Muharrem Ayı, içerisinde şükretmenin, ikramın, infakın, bir arada olmanın, bereketin adı olan Aşure Günü’nün de ilahi bereket ve feyziyle birlikte pek çok değeri içerisinde muhafaza etmektedir. Aynı zamanda zalime ve zulme boyun eğmeyen, adaletten ve doğruluktan ayrılmayan Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in sevgili torunu Hz. Hüseyin’in Kerbela’da şehit edilmesi hüznünü de barındırmaktadır.

Bu ayda birbirimize verdiğimiz selam, ikram ettiğimiz aşureler birlik ve beraberliğimizin en güzel nişanesidir. Ülkemizde ve dünyada şiddet olaylarının arttığı bu günlerde sevgi, barış ve kardeşlik dini İslam’ı yeniden idrak etme zamanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukumuzu daha da güçlendirmesine ve dünya üzerinde sağlık, esenlik ve huzur tohumlarının yeşermesine vesile olmasını diliyorum. Yeni umutların filizlenip, yeni heyecanların umudu olacağına inandığımız güzel bir aya girmenin sevinciyle 1444. Hicri Yılbaşını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI