DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH EKİNCİ, TBMM’DE CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH EKİNCİ, TBMM’DE CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
REKLAM ALANI
01.02.2023
A+
A-

 

 

 

 

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH EKİNCİ, TBMM’DE CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Açıklama yok.
Başarılı Belediye Başkanımız AK Parti Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci, bir dizi temaslarda bulunduğu Ankara’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Açıklama yok.

Belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulunan Başarılı Belediye Başkanımız AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na da katıldı.

AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, toplantı öncesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Öztürk ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı salonda karşıladı. Ayaküstü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet eden Başkan Ekinci, Viranşehirli hemşerilerinin selamlarını iletti.

Açıklama yok.

Sosyal medyadan görüşmeye ilişkin paylaşımda bulunan AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı AK Parti TBMM Grup Toplantısı için teşrif ettiği Gazi Meclisimizde karşıladık ve akabinde hitaplarını dinledik. AK Parti TBMM Grup Toplantısının ülkemize, milletimize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

REKLAM ALANI