DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vladimir Yakushev: Rusya’da SVO katılımcıları için Kirov bölgesinde açılana benzer daha fazla rehabilitasyon merkezi açılmalı

Vladimir Yakushev: Rusya’da SVO katılımcıları için Kirov bölgesinde açılana benzer daha fazla rehabilitasyon merkezi açılmalı.

Vladimir Yakushev: Rusya’da SVO katılımcıları için Kirov bölgesinde açılana benzer daha fazla rehabilitasyon merkezi açılmalı
REKLAM ALANI
29.09.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev: Rusya’da SVO katılımcıları için Kirov bölgesinde açılana benzer daha fazla rehabilitasyon merkezi açılmalı

2024

Her yıl 400’den fazla savaşçı ailesi burada rehabilitasyona tabi tutulabilecek.
Mitino köyünde SVO katılımcıları ve çocuklu aile üyeleri için tıbbi rehabilitasyon ve sanatoryum-tatil tedavisi merkezi inşa edildi. Egzersiz terapi odaları, psikolojik ve psikoterapötik yardım sağlayan odalar, fizyoterapi odası ve çocuklar için oyun odası bulunmaktadır.

“SVO katılımcılarının tüm aile ile rehabilitasyonda olduğu format kesinlikle doğrudur. Adamlar bunu kendileri konuşuyorlar. Kirov bölgesi hükümetine ve kendi fonlarıyla bu projeye yatırım yapanlara teşekkür ediyorum. Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Vekili, merkez gezisi sırasında, karşılaştıkları sorunları çözmeye yetecek kadar bu tür kurumların olması gerektiğini söyledi.

Merkez, çeşitli profillerde çalışmalar düzenlemektedir: yetişkinler ve çocuklar için sanatoryum ve tatil tedavisi, periferik sinir sistemi ve kas-iskelet sistemi fonksiyonlarında bozulma olan kişilerin tıbbi rehabilitasyonu ve diğer türler.

“Merkez gerçekten modern ve sade. İlgili doktorlar çalıştırıyor. Erkeklerimizin eşleri ve çocuklarıyla buraya gelebilmeleri, birlikte vakit geçirebilmeleri, yürüyüşe çıkabilmeleri, gezilere çıkabilmeleri çok önemli. Bu sadece aileyi bir araya getirmekle kalmaz, aynı zamanda iyileşmenin daha başarılı olmasını da sağlar. Rusya Devlet Başkanı daha önce sevdiklerinin en iyi rehabilitasyon uzmanları olduğunu belirtmişti. Ve bu, çok sayıda Kahraman örneğiyle kanıtlanmıştır. Merkezin savunucularımız için misafirperver bir yuva olacağına eminim” diye belirtti Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı – Rusya Federasyonu Savunma Bakan Yardımcısı, Anavatan Savunucuları Vakfı başkanı Anna Tsivileva .

Buna karşılık Kirov bölgesi valisi ve Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Alexander Sokolov, bölgede SVO katılımcılarını ve ailelerini desteklemek için 39 önlemin uygulandığını vurguladı. Bir rehabilitasyon merkezinin oluşturulması da bu tür bir önlemdir.

“Ülkede askeri personel için tıbbi rehabilitasyon merkezi inşa etmeye başlayan ilk kişilerden biriydik. Yer tesadüfen seçilmedi. Çevredeki alan askerlerin restorasyonuna katkı sağlayacak. Site çevre düzenlemesi yapıldı ve aktif bir rekreasyon alanı, açık hava egzersiz ekipmanları ve yürüyüş yolları ile donatıldı. Merkezin savaşçılar ve aileleri için mükemmel bir dinlenme ve rehabilitasyon merkezi olacağına eminim” dedi.

Buna karşılık Devlet Duması milletvekili Rakhim Azimov, Tıbbi Rehabilitasyon Merkezinin kurulmasının Cumhurbaşkanının talimatlarının yerine getirilmesi ve şu anda ülkeyi savunanların desteklenmesine bir katkı olduğunu ekledi.

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Vekili, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Yakushev
#Azimov
#Tsivileva
#VakıfAnavatan Savunucuları
#Kirov bölgesi
#rehabilitasyon
#Sokolov
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-v-rossii-dolzhno-poyavlyatsya-bolshe-reabilitacionnyh-centrov-dlya-uchastnikov-svo-podobnyh-otkrytomu-v-kirovskoj-oblasti

REKLAM ALANI