DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

YÜZME ÖĞRENEN ÇOCUKLAR BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR EDİYOR

YÜZME ÖĞRENEN ÇOCUKLAR BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR EDİYOR
REKLAM ALANI
15.08.2022
A+
A-

Bir 4 kişi, havuz ve yazı görseli olabilir

YÜZME ÖĞRENEN ÇOCUKLAR BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR EDİYOR

Bir 3 kişi, çocuk, havuz ve yazı görseli olabilir
Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında hizmet veren yüzme kurslarına katılan çocuklar, eğitmenler nezaretinde yüzme öğrendiklerini ve yaz tatilini değerlendirdiklerini ifade ederek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir 6 kişi, havuz ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları kapsamında çocuklar yüzme öğreniyor.

Bir 5 kişi, havuz ve yazı görseli olabilir
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan yüzme kursları yoğun ilgi görüyor. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ve A. İzzet Begoviç Süleymaniye Spor Kompleksinde başlatılan kurslar ile çocuklar, profesyonel hocalar eşliğinde yüzme öğreniyor. Kız ve erkek çocuklar için yaş aralıklarına göre seanslar halinde devam eden yüzme kursunda çocuklara temel yüzme eğitimi veriliyor. Çocuklara suda panik yaşamamaları için yapılması gerekenler anlatılırken, yüzme teknikleri de öğretiliyor.

Bir 5 kişi, havuz ve yazı görseli olabilir

Yaz tatilini değerlendirmek için Haliliye Belediyesi bünyesindeki yüzme kurslarını tercih eden çocuklar bu kurslar ile yüzme öğrendiklerini ifade ederken, sağlanan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor.

 

 

REKLAM ALANI