DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA MESAJI!

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA MESAJI!
REKLAM ALANI
21.12.2021
A+
A-

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü’ ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Arslan , “22 Aralık 1914 yılında gerçekleştirilen Sarıkamış Harekâtı Vatan, Millet, Bayrak ve Hürriyet gibi kutsal değerler uğruna vazifeye koşan Aziz Şehitlerimizin ölümsüzlük destanıdır. Üstün bir cesaret örneği sergileyerek, buz tutan bedenleriyle düşman kurşunundan daha çok kayıp verdiğimiz Sarıkamış’ta tereddüt etmeden son nefeslerine kadar mücadele eden kahraman ecdadımız, yüce milletimizin gönlünde hak ettikleri yeri almışlardır.

Bu amansız mücadelede büyük kayıplar verilse de, Türk Askeri; emre itaati, azmi, kararlılığı ve fedakârlığıyla vatanına ve istiklaline kastedenlere karşı çelikten sinesini siper etmiş, asla geri dönmeyi düşünmemiştir. Bu mücadelenin kutsallığı ve kahraman askerlerimizin cesareti bizlere de büyük sorumluluklar yüklemiştir. Bugün bizler; bu fedakârlığın bilincinde olarak, birlik ve beraberlik içerisinde, milli bir inançla, kahraman askerlerimizin büyük bedeller ödeyerek Türk Milletine emanet ettikleri bu kutsal değerleri, en iyi şekilde korumalı ve nesilden nesile aktarmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sarıkamış’ta ve Yurdumuzun her köşesinde kahramanlık örneği göstererek adını tarihe yazdıran tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimiz ise minnetle anıyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI