DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AV.. OSMAN EYYÜPOĞLU, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

AV.. OSMAN EYYÜPOĞLU, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
REKLAM ALANI
14.06.2022
A+
A-

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Avukat Osman Eyyüpoğlu, mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında görevlerini üstün hizmet anlayışıyla yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 183. Yıl dönümünü kutlamaktayız.

Yurdumuzun her köşesinde büyük bir özveriyle görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatımız, önce insan diyerek vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözetip, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.

Jandarma Teşkilatımız; asayişten düzensiz göçle mücadeleye, terörden uyuşturucuya, trafikten kaçakçılığa kadar çok geniş bir alanda, eğitimi ve sahip olduğu modern donanımı ile dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.

Jandarmamızın bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getirirken gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Kahraman vatan evlatlarının birlik ve bütünlüğümüz uğrunda gösterdikleri eşsiz fedakarlıklar, milletimizin hafızasında ölümsüz birer hatıra olarak daima yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü yıl dönümünü kutluyor, vatanımız için hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum”

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

 

REKLAM ALANI