DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TÜM EKİPLERİMİZİ SEFERBER ETTİK’’ – GÖRÜNTÜLÜ

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TÜM EKİPLERİMİZİ SEFERBER ETTİK’’ – GÖRÜNTÜLÜ
REKLAM ALANI
15.02.2024
A+
A-

BÜLTEN NO : 87
TARİH : 15.02.2024
HABER BAŞLIĞI : BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TÜM EKİPLERİMİZİ SEFERBER ETTİK’’

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ulaşım Daire Başkanlığı
Trafik Kontrol merkezinde yapılan çalışmaları canlı olarak yansıtılan kameralardan an be an takip etti. Sel ve taşkın olaylarına karşı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 700 personel ve 200 araçla sahada görev yapıyor.

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olası sel ve taşkın olaylarına karşı tüm ekiplerini seferber etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı 200 araç ve 700 personel ile sahada görev yapıyor

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olası taşkınlara karşı kent genelinde yoğun önlem aldı. Taşkın nedeniyle kapanan bazı yollar iş makinaları aracılığıyla yeniden ulaşıma açıldı.

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile AK Parti Şanlıurfa Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, Ulaşım Daire başkanlığı Trafik Kontrol Merkezinde yapılan çalışmaları anlık olarak takip etti. Başkan Beyazgül, Ulaşım Daire Başkanı Cihan Alıcı’dan yapılan çalışmalarla ilgili olarak teknik bilgi aldı.

 

 

 

 

150 kamera ve 8 ekibin görev aldığı, İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük ikinci trafik kontrol merkezi olarak hizmet veren Ulaşım Daire Başkanlığı Fiber alt yapı ağı ile tüm Şanlıurfa’yı kontrol altında tutuyor. Aynı zamanda Afet Koordinasyon Merkezi görevini de yürütmekte olan merkezde görüntüler anlık olarak takip ediliyor.

 

 

 

Trafik kontrol merkezine aktarılan görüntülerde olası bir olumsuzluk ilgili birimlere aktarılarak anında müdahale ediliyor.

Sel ve taşkın olaylarına karşı tüm birimlerin teyakkuzda olduğunu ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çok sayıda personelin sahada görev yaptığını ve yaşanan olumsuzluklara personellerin anında müdahale ettiğini belirtti.

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)’de Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı.

 

VİDEO LİNKİ: https://youtu.be/dM37deQrC4o

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

 

 

 

REKLAM ALANI