DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Mehmet Kuş, Şanlıurfa’nın En Modern Yerleşim Alanını Eyyübiye’de İnşa Ediyoruz

Başkan Mehmet Kuş, Şanlıurfa’nın En Modern Yerleşim Alanını Eyyübiye’de İnşa Ediyoruz
REKLAM ALANI
29.02.2024
A+
A-

Bülten No: 032 29 Şubat2024

Başkan Mehmet Kuş, Şanlıurfa’nın En Modern Yerleşim Alanını Eyyübiye’de İnşa Ediyoruz

Seçim çalışmaları kapsamında geniş katılımlı mahalle toplantıları yapmaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı Mahallesi ziyaretinde büyük ilgiyle karşılandı.

Belediye meclis üyesi ve adaylarıyla birlikte, Mehmet Demir öncülüğünde Osmanlı Mahallesi’nde halkla buluşan Başkan Kuş, burada yaptığı konuşmada beş yıllık süreçteki hizmet ve yatırımları hatırlatarak, Şanlıurfa’nın en modern yerleşim alanını Eyyübiye’de inşa etmeye başladıklarını söyledi.

 

 

 

 

 

Yüzde 87’si gecekondu ve plansız yapılardan oluşan Eyyübiye’de bir yandan kentsel dönüşüm diğer yandan da yeni imar alanları açarak modern bir şehir inşa etmeye başladıklarını belirten Mehmet Kuş, Şahinler mevkiinde imara açtıkları sağlam zeminli yapı rezerv alanında inşasına başladıkları sismik deprem izolatörlü 1000 konutun yanında yine girişimleri sonucu TOKİ’nin bölgede 7.000 konut yaptığını, en kısa sürede Eyyübiye Belediyesi olarak 5.000 konutluk projeyi de başlatacaklarını söyledi.
Güneyşehir adıyla anılacak Eyyübiye’nin yeni yerleşim alanının 250 bin nüfusa ev sahipliği yapacağını ifade eden Başkan Kuş, “Bunları yapacağız demiyoruz, yapmaya başladık. Şu anda 1000 konutluk projenin inşaatı devam ediyor. Yine TOKİ’ye tahsis ettiğimiz bölgede 7.000 konut yapılıyor, 4 bin konut tamamlanmak üzere” dedi.

 

 

 

 

Başkan Kuş, Şahinler – Konuklu – Akçakale yolu arasındaki dağlık alanı imara açarak hem tarım alanlarını koruduklarını hem de deprem, sel ve benzeri doğal afetlere karşı oldukça güvenli ve sağlam zeminli bir yerde yeni bir şehir kurmaya başladıklarını kaydetti.

 

 

 

Eyyübiye’de, Şanlıurfa’da ve Türkiye genelinde hizmet ve yatırımla gerçekleşen kalkınma sürecinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin gerçek belediyeciliği sayesinde olduğunu dile getiren Başkan Kuş, “Eyyübiyeli kardeşlerimin yine ezici bir çoğunlukla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisini birinci parti yapacak, destekleriyle yine tarih yazacaklar” diye konuştu.

Başkan Kuş’u ilgiyle dinleyen Osmanlı Mahallesi sakinleri de sonuna kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, AK Parti’yi ve Mehmet Kuş’u destekleyeceklerini ifade ederek, samimiyetinden dolayı Başkan Kuş’a teşekkür ettiler.

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/iWlMz4XID4Q
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-h8sbIGmLIj

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI