DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, partinin bölgelerdeki kamu destek merkezlerinde yardım ve tatil etkinlikleri düzenledi

Birleşik Rusya, partinin bölgelerdeki kamu destek merkezlerinde yardım ve tatil etkinlikleri düzenledi
REKLAM ALANI
14.10.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, partinin bölgelerdeki kamu destek merkezlerinde yardım ve tatil etkinlikleri düzenledi

2023,

Mekanlarda ustalık sınıfları, eğitimler, film gösterimlerinin yanı sıra hayvan yeminin toplanması ve dağıtımı da düzenlendi.
Yekaterinburg’da gönüllüler tüm günü “kuru ordu ruhlarını” paketleyerek geçirdiler ve bunlar daha sonra Kuzey Askeri Bölge’ye gönderilecek. Ve Ryazan’daki kamu destek karargahından on ikinci gönüllü grubu Lugansk hastanesine doğru yola çıktı.

Tyumen’deki kamu destek karargahı, özel teçhizattan oluşan bir kargoyu askeri personele devretti. Pakette ayrıca savaşçılardan birinin annesinin kendisi ve yoldaşları için ördüğü sıcak tutan çoraplar da vardı.

Kemerovo’daki kamu destek karargahında Devlet Duma milletvekili Veronika Vlasova , özel operasyona katılan askeri doktorlara ilaç dağıttı. Termal konteynerlerde paketlenen ilaçlar, kargoyu cepheye ulaştıracak UAZ aracına yüklendi.

Ayrıca merkezdeki herkes Vladimir Putin’e kartpostal yazabilir. Gençlik Ordusu aktivistleri, Başkanı tebrik etmek için LPR karargahına geldi. LPR Halk Konseyi Başkan Yardımcısı Andrei Sapelnik de çocuklara devlet başkanını, hükümet organlarının nasıl çalıştığını ve bölgedeki sosyal altyapının gelişimini anlattı.

Merkez ayrıca yiyecek ve diğer gerekli eşyaların toplanmasını ve evsiz hayvanlara yönelik barınaklara bağışlanmasını da organize etti. Bu tür eylemler Transbaikalia, Nizhny Novgorod bölgesi, Khanty-Mansi Özerk Okrugu ve Ryazan bölgesinde gerçekleşti.

Ayrıca genel merkez sahasında spor etkinlikleri ve ustalık sınıfları düzenlendi. Böylece Sakhalin bölgesinde ” ZaSambo ” parti projesi kapsamında sambo gösteri gösterileri düzenlendi.

Yakutya’da Rusya’nın modern tarihi ve başarıları üzerine eğitici bir sınav düzenlendi. Ve Tyumen’de şehrin gençleri için “Satranç Kolaydır” ustalık sınıfı düzenlendi.

Pek çok merkezde film gösterimleri düzenlendi. Özellikle “Kırım” filmi. Vatana giden yol.”

Hoparlör
Vlasova Veronika Valerievna
Vlasova Veronika Valerievna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Sağlığın Korunması Komitesi Üyesi
#Vlasova
#İyilik Rölesi
#GoodDeedEn İyi Hediye
#kamu destek merkezi
#başkanın doğum günü
#Sverdlovsk bölgesi
#bölgeler
#Tyumen bölgesi
#Kemerovo bölgesi-Kuzbass
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Transbaykal bölgesi
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#Ryazan Oblastı
#Sakhalin bölgesi
#Saha Cumhuriyeti (Yakutya)
#Belgorod bölgesi
#antrenman yapmak
#üst düzey sınıflar
#Evcil Hayvan gıda
#film gösterimleri
#partiprojeleri
#ZaSambo
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-blagotvoritelnye-i-prazdnichnye-akcii-v-shtabah-obshestvennoj-podderzhki-partii-v-regionah

 

REKLAM ALANI