DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Smolensk bölgesinde bir kamu destek merkezi açtı

Birleşik Rusya, Smolensk bölgesinde bir kamu destek merkezi açtı
REKLAM ALANI
02.02.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Smolensk bölgesinde bir kamu destek merkezi açtı
02 Şubat 2024,

Alan, bölge sakinlerinin, sosyal aktivistlerin ve gönüllülerin bir araya gelebileceği bir yer haline gelecek
Burada sakinlere yönelik ustalık sınıfları, web seminerleri ve resepsiyonlar düzenlenecek. Kâr amacı gütmeyen kuruluşların etkileşimi ve desteklenmesi ayrı bir çalışma alanı olacaktır.

“Genel merkezin fikri farklı mesleklerden, yaşlardan ve ilgi alanlarından insanlar için bir buluşma yeri düzenlemektir. Bugün Genç Muhafızlar üyeleri, maske ağları ören gönüllüler, drone’larla çalışan aktivistler, savunucularımıza aktif olarak yardım edenler var. Farklı inançlara sahip insanlar burada bir araya gelebilir. Ancak hangi görüşe sahip olurlarsa olsunlar herkesi birleştiren bir şey var; biz ülkemizin vatanseverleriyiz ve Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz” dedi partinin Merkez Yürütme Komitesi başkanı Alexander Sidyakin açılış töreninde.

Smolensk bölgesi Valisi Vasily Anokhin, genel merkezin geri bildirim yeri haline getirilmesinin önemli olduğunu vurguladı. “Genel merkez, çok genç Smolensk sakinlerinden yetişkinlere kadar herkesle açık gayri resmi iletişim anlamına geliyor. Asıl görev, girişimleri itici güç olan sakinlerden yanıt almaktır” diye ekledi.

Devlet Duması Başkan Yardımcısı Sergei Neverov , yasama girişimleri de dahil olmak üzere daha sonra federal düzeyde değerlendirilen birçok girişimin bölge sakinlerine ait olduğunu hatırlattı. “En çarpıcı olanlardan biri, konut ve toplumsal hizmetler için ödeme yaparken banka komisyonlarının kaldırılmasıdır. Fikir tamamen tesadüfen ortaya çıktı; vatandaşların kabulü sırasında, daha sonra Başkan’a ulaştı ve onun onayı ile en az korunan vatandaş kategorileri için komisyonlar iptal edildi” dedi.

Karargâhın başına Devlet Duması milletvekili Artyom Turov getirildi . Açılış gününde genel merkezde birçok tesis faaliyet gösteriyordu. İyilik Denizi Vakfı küratörleri, engellilere yönelik yatılı okulların koğuşlarının eserlerinden oluşan bir sergi düzenledi. “Your Home Front67” örgütünün gönüllüleri kamuflaj ağlarının dokunması üzerine bir ustalık sınıfı düzenlediler. Birleşik Rusya projesi “Savunanlar” kapsamında katılımcılar, insansız hava araçlarını kontrol etme konusunda açık bir ders düzenledi. Konferans salonunda, “Güçlü Aile” parti projesinin aktivistleri Smolensk’li ebeveynler için çocuk psikolojisi hakkında bir sohbet düzenledi. Aile Yılı’nda bu tür faaliyetler kamu destek merkezinde kalıcı hale gelecektir.

Kamu Destek Merkezi, Birleşik Rusya’nın parti temsilcileri ile bölge sakinleri arasındaki diyalogun yanı sıra sivil girişimleri toplamak, analiz etmek ve teşvik etmek için düzenlediği çok işlevli bir alandır. Kamu destek merkezlerinde toplantılar, seminerler ve eğitim kursları düzenlenmektedir. Her biri halka açık bir resepsiyon alanı, bir işbirliği alanı, bir konuşmacı odası, bir gençlik alanı ve bir çocuk köşesi ile donatılmıştır.

Hoparlör
Sidyakin Alexander Gennadievich
Sidyakin Alexander Gennadievich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Merkezi Yürütme Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Sıdyakın
#bölgeler
#Smolensk bölgesi
#Turov
#Neverov
#Anokhin
#kamu destek merkezi
#açılış
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otkryla-shtab-obshestvennoj-podderzhki-v-smolenskoj-oblasti

 

 

REKLAM ALANI