DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, ülkenin dört bir yanından çok sayıda araç ve onlarca ton kargoyu Kuzey Askeri Bölge bölgesine gönderdi

Birleşik Rusya, ülkenin dört bir yanından çok sayıda araç ve onlarca ton kargoyu Kuzey Askeri Bölge bölgesine gönderdi
REKLAM ALANI
08.02.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, ülkenin dört bir yanından çok sayıda araç ve onlarca ton kargoyu Kuzey Askeri Bölge bölgesine gönderdi
2024,

Askeri personele yiyecek, sığınak izolasyonu, göbekli soba, eldiven, kamuflaj ağları ve cephede gerekli diğer şeyler verilecek.
Dağıstan’da, partinin Hazar yerel şubesi aktivistleri Birleşik Rusya bölgesel şubesi sekreteri Sergei Melikov adına yaklaşık 30 ton ağırlığında dört araç hazırladı. Partinin yerel şube sekreteri Abdulvahid Javatov’a göre , askeri personelin tüm istekleri dikkate alındı.

 

Birleşik Rusya’nın Nizhny Novgorod’un Prioksky bölgesindeki yerel şubesi, SVO bölgesine yaklaşık 700 kg kargo gönderdi: bir jeneratör seti, yağlar ve testere zincirleri, gaz tüpleri, sıcak tutan çoraplar, eldivenler, termal iç çamaşırları, hijyen ürünleri, yiyecek, ev yapımı turşular, çocuklardan gelen mektuplar.

Tambov bölgesi Rasskazovo sakinleri, savaşçıların sığınakları, temel ihtiyaçları ve küçük ikonları donatmaları için inşaat malzemeleri topladı. Toplantıya Rasskazovsky Kent Halk Temsilcileri Konseyi milletvekilleri, parti temsilcileri, şehir yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

“Diğer şeylerin yanı sıra sığınaklar için izolasyon, göbekli sobalar, eldivenler, beyaz kamuflaj ağları, OSB levhaları, ısı yalıtım ruloları, yakıt briketleri, gaz kutuları, motorlu testereler, kuru duş kitleri, hendek mumları, yiyecek, askeri teçhizatın onarımı için ekipman bağışladık. “, – Rasskazovsky bölge milletvekilleri konseyi başkanı Sergei Svistunov’u kaydetti .

Partinin Rostov bölgesindeki Pervomaisky bölgesi yerel şubesinin genel sekreteri Sergei Ocheretny ve yerel parti destekçileri Konseyi başkanı, Birleşik Rusya yerel siyasi konsey üyesi Leonid Prokopyev, partinin arkasına radyotelefon saha cihazları gönderdi. “kurdele”.

Sergei Ocheretny, “Özel harekât bölgesindeki askeri personelimize yardımın aktarılması, yalnızca savaş koşullarında doğrudan destek değil, aynı zamanda Rusya’nın asker ve subaylarına şükran göstergesidir” dedi.

Birleşik Rusya’nın Nizhny Novgorod bölgesi Kulebaki’deki yerel şubesinin temsilcilerinden askeri personele bir jeneratör, sobalar, balistik kasklar, taktik eldivenler, kamuflaj kıyafetleri, gaz tüpleri, saha sobaları, metal dedektörü, sırt çantaları, kuru duş verilecek, yiyecek, kuru tayınların yanı sıra akrabalardan gelen mektuplar ve paketler. Genç Muhafızların Kulebak şubesinin aktivistleri kamuflaj ağları ördü.

“Herkes SVO katılımcılarını destekleyerek ülkemizin savunmasına katkıda bulunuyor. Bu bizi birleştiren ortak bir görev, dolayısıyla kimse kenarda kalmıyor,” dedi yerel parti şubesi sekreteri Pavel Igoshin , cepheye yardımda görev alan bölge sakinlerine teşekkür etti .

Moskova Şehir Duması Başkanı Alexey Shaposhnikov ve Güney Medvedkovo sakinleri, askerlerin ihtiyaç duyduğu şeylerle doldurdukları bir UAZ’ı cepheye teslim ettiler.

“Ben sınır bölgelerini – Belgorod, Kursk, Bryansk bölgelerini – ziyaret ettim. Orada hayatın alışık olduğumuzdan ne kadar farklı olduğunu kendi gözlerimle gördüm. Ve eminim ki bu tür gezilerden farklı bir insan olarak dönüyorsunuz, birçok şeye farklı bakmaya başlıyorsunuz. Bu kayıtsızlığa, “bu beni ilgilendirmiyor” hissine karşı iyi bir aşıdır. Bu hepimizi ilgilendiriyor” diye vurguladı Alexey Shaposhnikov.

Orenburg bölgesinin Grachevsky bölgesinden savaşçılara bir UAZ ve onunla birlikte temel ihtiyaçlar, yiyecek, ilaç, siper mumları, inşaat malzemeleri, aletler, radyo istasyonları içeren kutular gönderildi.

“Gönderilen her paket, cephedeki askerlerimiz için büyük bir fark yaratıyor. Onları zaferle beklediğimizi biliyorlar, evlerinin desteğini ve sıcaklığını hissediyorlar. Katkılarınız için herkese teşekkür ederim,” dedi Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri ve Grachevsky bölgesi başkanı Denis Filatov .

Partinin Buguruslan’daki yerel şubesi de cepheye bir Niva otomobil, bir römork ve otomobil lastikleri bağışladı.

Hoparlör
Melikov Sergey Alimoviç
Melikov Sergey Alimoviç
Partinin Dağıstan Bölge Şubesi Sekreteri, Dağıstan Cumhuriyeti Başkanı
#bölgeler
#SVO katılımcılarına yardım
#EPyardım eder
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Melikov
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Tambov Bölgesi
#Svistunov
#Rostov bölgesi
#Prokopyev
#İgoshin
#Moskova
#Şapoşnikov
#Orenburg bölgesi
#Filatov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otpravila-v-zonu-svo-neskolko-mashin-i-desyatki-tonn-gruza-so-vsej-strany

 

REKLAM ALANI