DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cevdet Yıldırım`dan Miraç Kandili mesajı

Cevdet Yıldırım`dan Miraç Kandili mesajı
REKLAM ALANI
10.03.2021
A+
A-

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldırım, İslam Âleminde “Allah’a yükseliş ve arınma” olarak kabul edilen Miraç Kandili’ nin günahlarımızdan ve hastalıklardan arınmaya vesile olmasını diledi.

Yıldırım, mesajının devamında, “İslam Âleminde ‘Allah’a yükseliş ve arınma’ olarak kabul edilen Miraç Kandili’ nin günahlarımızdan ve hastalıklardan arınmaya vesile olmasını dilerim. Resul-i Ekrem (sav) Efendimiz, güzelin, adaletin doğruluğun rehberi olmuştur. İnsanlık O’nun Miraç’ta vakıf olduğu ilahi sırlarla aydınlanmış, yine O’nun (sav) getirdiği ilahi prensiplerle doğru yolu bulmuştur. Böyle bir Peygambere (sav) ümmet olmak bizler için şereflerin en yücesidir. Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (sav) yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur.

Böyle mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu Mübarek gecede başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescidi-i Aksa topraklarının da bulunduğu İslam coğrafyasını ve tüm dünyayı saran her türlü hastalık ve musibetlerden kurtulmasını dilerim. Kılınan namazların, edilen duaların kabul olması umuduyla, tüm İslam Âleminin ve insanlığın barış ve huzur içerisinde olmasını diliyor Miraç Kandilinizi kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

HALİL İBRAHİM YILDIRIM-ANKARA

REKLAM ALANI