DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan ve beraberindeki heyeti kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan ve beraberindeki heyeti kabul etti
REKLAM ALANI
02.07.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan ve beraberindeki heyeti kabul etti

“Polis teşkilatı geçmişten bugüne büyük bir mesafe katetmiştir”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, polis teşkilatının 58. yıl dönümü münasebetiyle Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasında, polis teşkilatının geçmişten bugüne büyük bir mesafe katettiğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Tatar, teknolojik destekle polisin trafik, suçların önlenmesi, suçluların yakalanması, sınır kapıları, güvenlik, yangın gibi olaylarda önemli bir etken olduğunu vurgulayarak; “Polis, günümüzde büyük bir yelpazeye hizmet veriyor” dedi.
Asayiş ve güvenlik için teşkilatın daha da güçlenmesi temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’ye yönelik iç ve dış saldırılarda polisin, sahil güvenlik ve askerle iş birliği yapmasının önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti ile yakın iş birliği ve çalışmalara da değinen Cumhurbaşkanı Tatar; kadro, altyapı, araç teçhizat, sınır kapıları güvenliğine dikkati çekerek son yaşanan yangında daha da büyük bir felakete sebep olmadan hep birlikte bunu önlediklerini ifade etti ve yangının söndürülmesine yardım eden herkese teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Tatar, son olarak geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Eybil Efendi’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve polis teşkilatına başsağlığı diledi.

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-polis-genel-muduru-ahmet-soyalan-ve-beraberindeki-9968

 

 

 

REKLAM ALANI