DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Yıl Sonu Gösterisi’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Yıl Sonu Gösterisi’ne katıldı
REKLAM ALANI
26.05.2022
A+
A-

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Yıl Sonu Gösterisi’ne katıldı
26.05.2022 09:15

“Sosyal devlet olarak bu çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için çeşitli boyutlarla çalışmalar yapmaya devam edeceğiz”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yer alan etkinlikte yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, özel gereksinimli bireylerin hayata hazırlanması ve toplumun değerli fertleri olarak KKTC devletinin onlarla ilgilenmesinin önemine vurgu yaptı ve öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek ve eşinin özel eğitime duyduğu hassasiyete işaret ederek teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar; “Dinçyürek’in Özel Eğitim Yasası’nın Meclis’e getirilmesinde büyük emeği vardır” dedi.
Cumhurbaşkanı Tatar Özel Eğitim Yasası’nın önümüzdeki dönemde geçirileceğini kaydetti.

Kendisi ve eşi Sibel Tatar‘ın girişimiyle Cumhurbaşkanlığı çatısı altında oluşturulan komiteyle ilgili bilgi veren Cumhurbaşkanı Tatar, özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların ihtiyaçlarının giderilmesi adına farklı projelerle yürütülen çalışmalara değindi.

Cumhurbaşkanı Tatar; “Ülkede 6 bin özel gereksinimli birey vardır. Bu sayı az değildir. KKTC, sosyal devlet olarak bu çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için çeşitli boyutlarla çalışmalar yapmaya devam edecektir” dedi.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-ve-esi-sibel-tatar-gazimagusa-ozel-egitim-9826

 

 

REKLAM ALANI