DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL’IN 28 ŞUBAT YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI MESAJ

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL’IN 28 ŞUBAT YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI MESAJ
REKLAM ALANI
28.02.2021
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 28 Şubat için mesaj yayınladı.

Uysal , Yalnız siyaseti değil, toplumun tüm dinamiklerini “dizayn” etmek için kamu otoritesinin kudretini millete “doğrultan”,un kullandığı araçlar bakımından ardıllarından farklı bir darbenin, 28 Şubat darbesinin üzerinden 24 yıl geçti.

İktidar ortağı olduğumuz REFAH-YOL Hükümetinin şahsında Milletin maruz kaldığı, mağdur olduğu bir ogranize kötülüğün, hükümet vesile edilerek Milletin hedef alındığı bir eşkıya hareketinin üzerinden 24 yıl geçti.

Siyasi baskı gruplarından sermaye gruplarına, bir çok alanda Türkiye’de kendince bir “yeni” peşinde olanların, maalesef yine şerefli üniformaları emellerine alet ettikleri karanlık bir dönem.

İlmek ilmek örülen, siyasi bir mühendisliğin işlediği, FETÖ yöntemlerinin belki de ilk kez tecrübe edildiği, senaryosu, oyuncusu titizlikle tasnif edilmiş ancak nihayetinde Milletin mağdur olduğu, Memleketin heder olduğu bir dönem.

O lanet döneme ait küçük anıları kurcaladığınızda, hangi yöntemlerin süreci yürütmede araç olduğunu anımsadığınızda, basın ve medyanın bir amaç uğruna nasıl araçsallaştırıldığını aklınıza getirdiğinizde yakın dönemde de benzerlerini gördüğünüzü anlayacaksınız.

28 Şubat’ta zerk edilen bir enfeksiyonun nasıl 15 Temmuz’a zemin hazırladığını göreceksiniz!

O günün tasarlayıcı ve uygulayıcılarının fikirlerle, inançlarla, kişilerle değil Millet ve memleketle zoru olduğu bileceksiniz.

O gün mağdur olduğunu söyleyen kimilerinin mağduriyetinin dahi bir planın ürünü olduğunu, bugünden geriye bakarak fark edeceksiniz.

Ve belki Merhum Mahir Kaynak’ın, bir olayın sorumlusuna dair kıymetli analizini hatırlayıp kendisine de vesilesiyle rahmet dileyeceksiniz.

Elbet 27 Mayıs ile birlikte dar olsa da bir kodronun, bir kesimin zihnine yerleşen enfeksiyonun, kendi fikirlerini Milletin fikirlerinden evla görme mikrobunun ettiklerine ileneceksiniz; tıpkı bizlerin 60 yıldır, 40 yıldır, 24 yıldır, 5 yıldır yaptığı gibi.

Her bir darbe gibi temel hedefi hak ve hürriyetler olan 28 Şubat Darbesi, ve muhakkak ki uygulayıcılarına cesaret veren, emsal teşkil eden darbelerin anası 27 Mayıs’ı, 12 Eylül, 12 Mart’ı, darbeleri, medet umanları, planlarını darbeler üzerine yapanları lanetliyoruz.

REKLAM ALANI