DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ege’nin yeni kitabı ‘Kedice Bir Tutku’ raflarda

Ege’nin yeni kitabı ‘Kedice Bir Tutku’ raflarda
REKLAM ALANI
17.07.2021
A+
A-

2017’de edebiyat dünyasına “İsyan” romanıyla giriş yapan sanatçı Ege, dördüncü kitabı “Kedice Bir Tutku”yu Shine Portaxe’de düzenlenen özel bir lansmanla okurlarıyla buluşturdu.

 

Manken ve oyuncu Şebnem Schaefer, eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, Duayen gazeteci Salih Keçeci, Ünlülerin İletişim Danışmanı ve Organizatör Tülin Ürker’de lansmana katılan isimler arasındaydı.

 

Tescilli bir çapkının başına gelenler üzerinden, kadın-erkek ilişkilerini mizah ve gerçekliği harmanlayarak anlatan “Kedice Bir Sevda” nın devamı olan “Kedice Bir Tutku”, herkesin kendinden bir parça bulacağı bir kitap. Aynı zamanda yaşadığımız ilişkilere farklı açılardan bakmamız gerektiğini, mizahla birleştirerek anlatan Ege konuşmasında, “Edebiyat denen yolculuğa yeni çıkmış bir gezgin olarak doğru yolda devam edebilmek için yoldaşlarım kılavuzum oldu..” diyerek yazım aşamasında emeği geçen dostlarına teşekkür etti. Kedice Bir Sevda ve Kedice Bir Tutku’dan sonra üçüncü devam kitabının da gelebileceğini söyleyen sanatçı, ayrıca 2022 yılında serinin filme çevrileceği müjdesini de verdi.

 

Lansmanın bir diğer sürprizi de Türkiye’nin güçlü kadın seslerinden Umut Akyürek’in doğum günü kutlaması oldu. Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirerek kolunu sakatlayan Umut Akyürek’e sürpriz pasta yine kendisi gibi sanatçı olan eşi Oktay Bora Ertuğrul’dan geldi.

TÜLİN ÜRKER -İSTANBUL

REKLAM ALANI