DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erman Türköz, Hem yazdı hem söyledi

Erman Türköz, Hem yazdı hem söyledi
REKLAM ALANI

2006 yılında yayınlanan “Star Avı” adlı müzik yarışmasında Ömer Topçu ve Raşit Genç ile kurdukları T-Pop grubu ile 3’üncü olan Erman Türköz, yeni single’ ını çıkardı. Rafet El Roman’a yaptığı “Son Veda” şarkısıyla da dikkatleri üzerine çeken Türköz’ün yeni single’ ı “ Bir Yalan Olsan” FAMU Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda ve Erman Türköz adlı YouTube kanalında yerini aldı.

MYO Exclusive ’in menajerliğini üstlendiği şarkının sözlerini, Hüsamettin Hüner’le birlikte yazdı. Müzik ve düzenlemesini ise Erman Türköz kendisi yaptı. Şarkının video klibi Tuberk Aysal yönetmenliğinde çekildi. Türköz’e klipte iki oyuncu eşlik etti. Şarkı söylemenin yanında çello, piyano, klasik gitar ,akustikgitar ,basgitar, elektrogitar, bağlama ve udçalan Erman Türköz, sözü ve bestesi kendisine aitolan birçok şarkısını sevenleriyle kısa zaman içerisinde buluşturacağını söyledi.

ABDULLAH YİĞİT-DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI