DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN SICAK ASFALT ATAĞI

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN SICAK ASFALT ATAĞI
REKLAM ALANI
23.05.2023
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN SICAK ASFALT ATAĞI

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkezde sıcak asfalt ve kırsalda stabilize yol çalışmasıyla yenilediği konforlu yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

İlçede merkez ve kırsal mahallelerde yapılan yatırımın ardından ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda ise bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yolların konforunu artırıyor. Bu kapsamda ekipler çalışmalarını özverili bir şekilde devam ettirirken, merkez mahallelerdeki sıcak asfalt atağı Ertuğrul Gazi Mahallesi ve İpekyol Mahallesiyle sürüyor. Deforme olan eski asfaltın ve kilitli parke taşının sökülmesinin ardından sıcak asfaltla buluşturulan konforlu yollar, yeniden hizmete sunuluyor. Merkezde devam eden sıcak asfalt çalışmaları, kırsalda ise Konuklu Mahallesinde stabilize yol çalışmasıyla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise devam eden çalışmaların kısa sürede bitirilerek, periyodik olarak belirlenen mahallelerde çalışmalar için startın verilmesi hedefleniyor.

TARİH 23.05.2023
İLETİ NO 125
KONU HALİLİYE BELEDİYESİNDEN SICAK ASFALT ATAĞI
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K.Adı= basin Şifre= 123987
İnternet siteleri için link;

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

REKLAM ALANI