DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İçimdeki özgür müzik bu albümde

İçimdeki özgür   müzik bu albümde
REKLAM ALANI

Daha önce yaptığı akustik çalışmalarla sosyal medyada dikkat çeken, geçtiğimiz yıl İrem Derici’ye verdiği “Tek Tabanca” şarkısıyla da adından söz ettiren besteci, söz yazarı ve prodüktör Emrah Demiralp, yeni albümü “Demleniyorum”u Müzikal İşler Production etiketiyle yayınladı. Daha önce “Güzel Kadın”, “Yalandan” ve “Sabret Geçecek” adlı single’larını yayınlayan Emrah Demiralp, şimdi ise 10 şarkının yer aldığı albümüyle sevenlerini karşıladı. 10 şarkının 8’i Demiralp’e ait olan albümün ilk klibi, “Kafayı Senle Bozdum” şarkısına çekildi. Düzenlemesini Demiralp’in usta müzisyen Buray’la birlikte yaptığı şarkının klibini Kurtuluş Yiğit Demiralp yönetti. Yeni albümüyle ilgili Emrah Demiralp şöyle konuştu: “Kayıt, mix gibi aşamalar yaklaşık 10 ay sürdü.

Albümdeki şarkılar 2014-2020 yılları arasında yaptığım ve aralarından seçtiğim şarkılar. Kayıtlarda çok değerli müzisyen arkadaşlarım enstrümanları ile albüme değer kattılar. ‘Kafayı Senle Bozdum’un düzenlemesinde sevgili Buray’ın büyük katkısı oldu. Bu albüm benim için adı gibi demlenmeyi ifade ediyor. İçimdeki müziğin daha özgür, daha kendinden emin, daha ‘ben’ olduğunu hissettiğim, yorumumun ve kalemimin daha olgunlaştığı, ‘demlendiğim’ bir albüm. Beste konusunda sıkıntım olmadığı için şu an ikinci ve üçüncü albümlerin repertuvarları hazır. Albüm kalplerde demlenirken bir araya gelip şarkıları hep bir ağızdan söylemek için sabırsızlanıyorum.”

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI