DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İkbal Turizm : Kaldığımız yerden Adaletle devam ediyoruz

İkbal Turizm : Kaldığımız yerden Adaletle devam ediyoruz
REKLAM ALANI

Hasan Bayram – İstanbul

İkbal Turizm’e kumpas ve oyunlar düzenlendiğini, firmalarının bu kumpaslardan alnının akıyla çıktığını kaydeden İkbal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Ümit Bulut, “Bizim tek suçumuz umreye gitmesi hayal olan fakir fukaraya “Herkes umreye gitsin” kampanyalarımızla çok uygun fiyatlarla umreye götürmekti.

Bulut, “İkbal Turizm’in kurduğu otel, uçak zinciri ve kendi yemeği ile devasa organizasyonu resmi kurumların haksız tutanakları ile yıkılabilirdi. Denetleme ekipleri 180 günlük umre boyunca 175 gün bizleri denetledi, denetim tutanakları ile firmamızın 3 yıl hac ve umre organizasyonu yapma yetkisini elimizden aldılar.

Bu süreçte mağduriyetler yaşadıklarını belirten Bulut, “Devasa yatırımlarımız, uçak zincirleri, otellerimiz, şubelerimiz, personellerimiz mağdur oldu, işlerimiz birbirine karıştı. Bilinçli şekilde fısıltı gazeteleri, dedikoducular ve gıybet mekanizmaları devreye girerek iflas ettiğimiz dedikodularını yayıp bizi zor duruma soktular. Zor günler geçirdik ama yılmadık, yıkılmadık. Türk adaleti önünde hakkımızı sonuna dek aradık. Türk adaletine yaptığımız müracaatla tüm kumpaslardan, belge iptallerinden alnımızın akıyla çıktık. Bugüne kadar götürdüğümüz umrecilerimizin hayır duasıyla düzmece 12 cezayı mahkemelerce kaldırttık. Türk adaleti belge iptal kararını da kaldırdı. İkbal dostlarına müjdelerim ki, Diyanet İşleri Hac Umre Kurulu tarafından verilen tüm cezalar bağımsız Türk mahkemeleri tarafından kaldırıldı; haksız bir şekilde Turizm Bakanlığı tarafından iptal edilen seyahat belgemizin mahkemesini de kesin olarak kazandık. Allah’a şükür, maddi ve manevi sıkıntılarımız üzerimizden kalktı” ifadelerini kullandı.

#ikbalturizm #kadirbulut #hasanbayram #1453KRALMEDYA

REKLAM ALANI