DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET KIZIL’DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

MEHMET KIZIL’DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
14.04.2021
A+
A-

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kızıl, şehitlik makamının en üst mertebelerden biri olduğunu belirterek, “Birliğimiz, beraberliğimiz, ve bağımsızlığımız için mukaddes vatan toprakları ve al bayrağımız uğruna canlarını hiçe sayarak en yüksek mertebeye ulaşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Şehitlerimize şükran ve minnet borcumuz, bir ömür boyu tükenmeyecektir” dedi.

14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl , “Ölürsem şehidim, kalırsam gazi anlayışıyla, vatanı ve dini uğruna bir an bile tereddüde düşmeden gazâ eden kahraman ecdadımız, yüzyıllarca İslam’ın sancaktarlığını yaptığını kaydeden Kızıl, mesajında şunları söyledi: “Vatanımızı ve bayrağımızı sarsılmaz imanları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimiz, ülkemizin bugünlere ulaşması için sayısız zorluklara göğüs germiştir. Milletimizin her ferdi, şehitlerimizin bıraktığı emanetin değerinin şuuru içindedir.

Biz de şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız. Çanakkale’de, Milli Mücadele’de, 15 Temmuz’da birliğimiz, beraberliğimiz, ve bağımsızlığımız için mukaddes vatan toprakları ve al bayrağımız uğruna canlarını hiçe sayarak en yüksek mertebeye ulaşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

REKLAM ALANI