DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Salla ile iddialı bir merhaba

Salla ile iddialı bir merhaba
REKLAM ALANI
30.11.2021
A+
A-

Salla ile iddialı bir merhaba

Özay’dan bol sallamalı şarkı

Açıklama yok.

Geçtiğimiz aylarda yayınladığı “Sen Hiç Korma” şarkısıyla müzik sektörünün kapısını aralayan ve Maluma’ya benzerliğiyle sosyal medyanın diline düşen genç sanatçı Özay, yeni projesi “Salla” ile müzikseverlere iddialı bir merhaba dedi.

Açıklama yok.
Sözü ve müziği Özay’a ait olan şarkının özgün ve yenilikçi düzenlenmesini başarılı aranjör Yenal Yıldız üstlendi. Salla’nın mix çalışmasında Utku Ünsal mastering de ise Emre Kıral’ın imzası var.
Farklı görüntüsüyle ve tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Özay, yeni projesinin klip yönetmenliğini de kendisi üstlendi. Sektörün başarılı görüntü yönetmenlerinden Sezai Demirer’in sihirli dokunuşlarıyla kış aylarının rehavetinin üzerimizde olduğu şu dönemlerde izleyicisini yerinde oturtmayacak bir klibe imza atıldı.

Açıklama yok.

Özay’ın yeni şarkısı “Salla” tüm müzik platformlarında ve klibi Özay Günay YouTube kanalında yayında!

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI