DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tacikistan Cumhuriyeti Hükümet Meclisi

Tacikistan Cumhuriyeti Hükümet Meclisi
REKLAM ALANI
02.09.2023
A+
A-

 

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Hükümet Meclisi
.2023 , Duşanbe şehri

30 Ağustos’ta Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti’nin bir toplantısı, Ulusal Barış ve Birlik Kurucusu – Ulusun Lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Devlet Başkanı başkanlığında ülke Hükümet binasında gerçekleştirildi. Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti Emomali Rahmon.

 

 

 

Toplantı çalışmaları sırasında, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun “Uluslararası Buzul Koruma Yılı” kararının uygulanmasına ilişkin ilk kez Çevre Koruma Komitesi Başkanı Bahadur Sheralizoda’nın raporu dinlendi.

 

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulunun “Uluslararası Buzul Koruma Yılı”na ilişkin kararının uygulanmasına yönelik Organizasyon Komitesinin, beşinci girişimin uygulanmasına yönelik Eylem Planının uygulanmasına karar vermesine karar verdi. Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, “2025 – Uluslararası Buzul Koruma Yılı” beyanına ilişkin belirlenen şartlarda pratik önlemler alınmasını istedi.

 

 

 

Daha sonra, Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Taslağı Hakkında “Tacikistan Cumhuriyeti Vergi Kanununa İlaveler Yapılması Hakkında”, Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Taslağı Hakkında “Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında” da dahil olmak üzere bir dizi kanun taslağı hazırlandı. Tacikistan Cumhuriyeti “2023 Tacikistan Cumhuriyeti Devlet Bütçesi Hakkında”, Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Taslağı Hakkında “Tacikistan Cumhuriyeti “Savunuculuk ve Savunuculuk Hakkında” Kanun Taslağı Hakkında, Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Taslağı Hakkında Tacikistan Cumhuriyeti “Tacikistan Cumhuriyeti Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında” Teknolojik Park Hakkında”, Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Taslağı Hakkında “Tacikistan Cumhuriyeti Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair” Buluş Hakkında”,Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Taslağı Hakkında “Tacikistan Cumhuriyeti “Karayolu Trafiği Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında”, Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Taslağı Hakkında “Tacikistan Cumhuriyeti Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında” Yangın Güvenliği Hakkında ve Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Tasarısı’nda Değişiklik Yapılmasına Dair “Tacikistan Cumhuriyeti Devlet Mali Kontrol ve Yolsuzlukla Mücadele Kurumu Hakkında Kanun” taslağı görüşülerek Meclise gönderildi. Tacikistan Cumhuriyeti Olii Meclisi’nden namanadyom tartışmaya sunuldu.Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Taslağı Hakkında “Tacikistan Cumhuriyeti “Yangın Güvenliği” Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında ve Tacikistan Cumhuriyeti “Tacikistan Cumhuriyeti Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair” Kanun Taslağı Hakkında “Ajans Hakkında Devlet Mali Denetimi ve Tacikistan Cumhuriyeti’ndeki Yolsuzluklarla Mücadele” başlıklı belge görüşüldü ve görüşülmek üzere Tacikistan Cumhuriyeti Olii Meclisi’nin Meclis namadyot’una gönderildi.Tacikistan Cumhuriyeti Kanun Taslağı Hakkında “Tacikistan Cumhuriyeti “Yangın Güvenliği” Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında ve Tacikistan Cumhuriyeti “Tacikistan Cumhuriyeti Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair” Kanun Taslağı Hakkında “Ajans Hakkında Devlet Mali Denetimi ve Tacikistan Cumhuriyeti’ndeki Yolsuzluklarla Mücadele” başlıklı belge görüşüldü ve görüşülmek üzere Tacikistan Cumhuriyeti Olii Meclisi’nin Meclis namadyot’una gönderildi.

 

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti toplantısında, Tacikistan Cumhuriyeti Bilimsel ve Yenilikçi Kalkınma Devlet Programı, 2023-2027 Üreme Sağlığı Devlet Programı ve Orta Doğu Kalkınma Programı gibi bir dizi başka konu da tartışıldı. -Tacikistan Cumhuriyeti’nde 2023-2027 için Üretken İstihdamın Geliştirilmesi Dönem Programı ve 2023-2027 yılları için ilk ve orta mesleki eğitim profesyonel personelinin yetiştirilmesine yönelik orta vadeli program tartışıldı.

Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti toplantısının konularını değerlendiren Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon, bir sonraki toplantının konularının zamanında ve yüksek kalitede uygulanması ve Tacikistan Hükümetinin önceki görevlerine ilişkin talimatlar verdi. ülke.

 

 

 

2023-2024 sonbahar ve kış dönemine hazırlık, akaryakıt stoklama, çevre düzenleme, çevre koruma, ekilebilir arazilerin verimli kullanımı, yeterli tarım ürünü stoğu, hak edilmiş bir karşılama konularında ülke Hükümetine ve devlet kurumlarına verilen diğer görevler Kutsal Bağımsızlık Günü’ne kadar ülke genelinde genişletme, Devlet Bağımsızlığının 35. Yıldönümü onuruna geliştirme ve inşaat çalışmaları ve diğer yapıcı tedbirler gerçekleştirildi.

FacebookTwitter

kaynak:http://www.president.tj/node/31384?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI