DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `DEN JANDARMA TEŞKİLATININ 182. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `DEN JANDARMA TEŞKİLATININ 182. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI
REKLAM ALANI
13.06.2021
A+
A-

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, Jandarma Teşkilatının 182 ’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yüksel, Devletimizin bekası, milletimizin refahı için toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız.

Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir. Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Önce insan” diyerek ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.

Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilimizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakârlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir.

Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmaları için tebrik ediyor, kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Teşkilatı personeline bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI