DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor Masa tenisi Takımı 1. Lig’e yükseldi

Trabzonspor Masa tenisi Takımı 1. Lig’e yükseldi
REKLAM ALANI
24.05.2021
A+
A-

Trabzonspor  Masa tenisi takımımız 1. Lig’e yükseldi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2020-2021 Suzan Özbek sezonu Türkiye 2. Lig final grubu maçları Kocaeli’nde tamamlandı.

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Şener Bayrak, Hicret Yılmaz, Metin Bekar, Burak Karatatar, Uğur Aksoy ve Abdullah Öztürk’ten oluşan Erkek Masa Tenisi takımımız, Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan müsabakalar sonucunda final grubunu üçüncü sırada tamamlayarak 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Antrenörümüz Gürhan Zengin, üst lige yükseldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Birinci etap müsabakalarında yaşanan korona virüs vakaları sporcularımızı olumsuz etkilese de final grubunda iyi bir performans sergilemeyi başardık. Bundan sonra oluşturduğumuz kaliteli kadro ile 1. Lig’de de iyi bir sezon geçirip kızlarımızda olduğu gibi erkek takımımızı da Süper Lig’e taşımak istiyoruz. Amacımız bu branşta da kulübümüze yakışır şekilde mücadele edip başarılı sonuçlar elde etmek olacaktır” dedi.

Kaynak:https://www.trabzonspor.org.tr/tr/haberler/guncel-haberler/masa-tenisi-takimimiz-1-lige-yukseldi-23-5-2021

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,