DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ EŞİ SİBEL EKİNCİ İLE İLK İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ EŞİ SİBEL EKİNCİ İLE İLK İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI
REKLAM ALANI
23.03.2023
A+
A-

 

https://twitter.com/salih_ekinci/status/1638943270867705857

 

 

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ EŞİ SİBEL EKİNCİ İLE İLK İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI

Şanlıurfa`nın Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci eşi Sibel Ekinci ile beraber Ramazan ayının ilk iftarını iftar çadırında vatandaşlarla açtı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sanat Merkezi’nde kurduğu iftar çadırı, Ramazan ayının ilk gününde büyük ilgi gördü. “On bir ayın sultanı” ramazanın
ilk gününde burada düzenlenen iftara; AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Fatma Şeker `de katıldı.

Ramazan ayının ilk gününde iftar çadırında vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, iftar çadırında iftarını yapan vatandaşlarla selamlaşarak, hayırlı ramazanlar diledi.

Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olan Ramazan-ı Şerife ulaşmanın mutluluğunu tüm hemşerilerimiz ve İslam alemi olarak yaşıyoruz. Rabbim “Ümmeti Muhammedi” bu güzel ayı layıkıyla yaşayanlardan eylesin ve bizleri Mübarek Ramazan Bayramı’na birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ulaştırsın inşallah. Ramazan ayı boyunca iftar çadırımızda her akşam verilecek olan iftar yemeğine tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. İftar çadırının ilçemizde kurulmasından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, iftar programı sonrasında vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

 

 

https://twitter.com/salih_ekinci/status/1638943270867705857

REKLAM ALANI