DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ’DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN ZİYARETLER

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ’DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN ZİYARETLER
REKLAM ALANI
11.04.2022
A+
A-

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ’DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN ZİYARETLER

Gönüllere Giren Başarılı Viranşehir ilçesinin Belediye Başkanı Salih Ekinci Her daim vatandaşlarla iç içe olan Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ramazan’ın bereketini vatandaşlarla birlikte paylaşmaya devam ediyor.

Hafta sonu ziyaretlerini gelenek haline getiren Başkan Ekinci, beraberinde eşi Sibel Ekinci, Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile ziyaretlerini bu hafta da sürdürdü.

İftar öncesi eşi Sibel Ekinci ile birlikte hane ve hasta ziyaretlerinde bulunan Başkan Ekinci, Akşam saatlerinde ise, çatı kapı ziyaretleri yaparak, vatandaşların iftar sofrasına konuk oldu.

Orucunu ailelerle birlikte açan Örnek Belediye Başkanı Ekinci, Ramazan ayının maneviyatına vurgu yaparak, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma ve dayanışma ayı olduğunu söyledi.

Ramazan ayının bu güzelliklerini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum diyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Bizlere evinin ve gönüllerinin kapısını açan, misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri ile içimizi ısıtan ailelerimize teşekkür ediyorum, sofraları bereketli olsun.” Diye konuştu.

Aileler ise, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ’nin ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Başkan ve beraberindekilere teşekkür etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci’ nin yaptığı ziyaretlerde ve konuk olduğu iftar sofralarına Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı eşlik etti.

Gönüllere Giren Örnek Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, HERŞEY VİRANŞEHİR İÇİN ekibimiz ile beraber çalışmaya devam ediyoruz dedi.

 

 

 

 

REKLAM ALANI