DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
REKLAM ALANI
03.04.2023
A+
A-

 

 

 

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
3 Nisan 2023 –

Viranşehir Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanvekili Cuma Koyuncu başkanlığında yapıldı.

Viranşehir Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanvekili Cuma Koyuncu başkanlığında yapıldı.

Belediye meclis toplantı salonunda halka ve basına açık yapılan toplantı, yoklama, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanvekili Cuma Koyuncu, Katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Yapılan konuşmanın ardından, meclis üyelerinin gündem dışı verdiği soru önergeleri tek tek okunarak, bazıları gündem maddelerine bazıları da komisyonlara sevk edildi. Soru önergelerinin ardından toplantının gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddelerinden biri olan boşalan 1.Meclis Başkanvekilinin seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Meclis Başkanvekilliğine İrfan Şehmusoğlu seçildi.

Bir yıl süreyle görev alacak üç daimi encümenliğe ise Cuma Koyuncu, Abdulkadir Genç ve Abdullah Bayram seçildi.

Daha sonra Belediye İmar Komisyon üyelerinin seçimi, Belediye Plan ve Bütçe Komisyon Üyelerinin seçimi, Boşalan İhtisas Komisyonlara üye seçilmesi ve Boşalan Tarihi Kentler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği üye seçimleri yapıldı.

Belediyenin 2022 yılına ait faaliyet raporu ve Viranşehir Belediyesi ile Adıyaman Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisinin kurulması maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi. Nisan ayı olağan meclis toplantısı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Diğer Fotoğraflar

kaynak:https://www.viransehir.bel.tr/Haberler-33/633-Detay/

 

 

 

REKLAM ALANI